ΗΡΑΚΛΗΣ

Μέξας με φημολογία

Μέξας με φημολογία
Μέξας INTIME SPORTS

Λίγες ώρες αφότου έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο φλερτ της διοίκησης της ΚΑΕ Ηρακλής με τον Λευτέρη Σούμποτιτς και ενώ όλα έδειχναν πως ο Κώστας Μέξας δεν θα έμενε απλώς ως προσωρινός προπονητής στην άκρη του πάγκου της ομάδας η φημολογία καλά κρατεί.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής συνεχίζει να γίνεται αποδέκτης προτάσεων ονομάτων προπονητών αλλά παράλληλα και η ίδια φροντίζει να εξετάζει αυτόν που θα προτιμούσε ως εκλεκτό για τον διάδοχο του Κώστα Πιλαφίδη.

Για παράδειγμα έχουν προταθεί τα ονόματα των Γιώργου Καλαφατάκη και Κώστα Φλεβαράκη από την ελληνική αγορά αλλά και του μέχρι προ ημερών τεχνικού του Πανιωνίου Νέναντ Μάρκοβιτς χωρίς όμως να είναι τα μόνα που απασχολούν.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί πως προ δεκαημέρου στο ξεκίνημα δηλαδή της περασμένης εβδομάδας ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Φώτης Θέος, ήταν κάθετος πως επί της δικής του παρουσίας στην θέση του προπονητή θα παρέμενε ο Μέξας.

Ο νεαρός τεχνικός θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο την στιγμή αυτή πως θα κοουτσάρει την ομάδα και την Δευτέρα στο παιχνίδι με το Περιστέρι στην Αθήνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 έχοντας ξεκινήσει από χθες την προετοιμασία του.

Το αν θα υπάρξει εξέλιξη την επομένη του παιχνιδιού και εν όψει του εντός έδρας που ακολουθεί με τον Κολοσσό Ρόδου είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία των ημερών.

Εν όψει Περιστερίου πάντως όπως όλα δείχνουν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρόκειται να απουσιάσει ο Αμερικανός Ματ Μπόουλντιν μετά και από την χθεσινή εξέταση προς αποφυγής υποτροπής μετά την θλάση που είχε υποστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με όλα να δείχνουν πως θα κάνει την επανεμφάνισή του κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ