ΗΡΑΚΛΗΣ

Μέσα ο Δεμερτζής, για αύριο ο Μπόουλντιν

Μέσα ο Δεμερτζής, για αύριο ο Μπόουλντιν
Πιλαφίδης INTIME SPORTS

Το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν επεφύλαξε και λευκό απουσιολόγιο για τον τεχνικό του Ηρακλή, Κώστα Πιλαφίδη, αφού μόνο ο Γιάννης Δεμερτζής τέθηκε στην διάθεσή του σε αντίθεση με τον Ματ Μπόουλντιν.

Μετά το χθεσινό ρεπό από σήμερα ο τεχνικός του «Γηραιού» ξεκίνησε μία μίνι προετοιμασία με τους παίκτες του σε αναμονή του ορισμού της πρεμιέρας με τον Πανελλήνιο στο Ιβανώφειο που λογικά θα οριστεί για το Σάββατο.

Για τον λόγο αυτό και επιθυμία του είναι από αύριο να έχει και πάλι στην διάθεσή του και τον Μπόουλντιν μετά τον Δεμερτζή ώστε να μην έχει κάποιον απόντα ενώ θεωρείται ως δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει η διεξαγωγή κάποιου φιλικού παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ του Ηρακλή έδειξε να μην έχει ξεπεράσει ακόμη πλήρως τις ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο που είχε κληρονομήσει στην προπόνηση της Παρασκευής.

Αντίθετα με τον Δεμερτζή στον οποίο και δόθηκε το σχετικό ΟΚ να προπονηθεί με τον Έλληνα πλέι μέικερ του Ηρακλή να είχε ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική του επίσης από την προπόνηση της Παρασκευής.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ