ΗΡΑΚΛΗΣ

Παραίτηση με αιχμές από τον Σαρλή

Παραίτηση με αιχμές από τον Σαρλή
Ρούσο INTIME SPORTS

Ο Μάκης Σαρλής ανακοίνωσε την Τρίτη την απόφασή του να παραιτηθεί από την ΚΑΕ Ηρακλής. Μία απόφαση την οποία γνωστοποίησε με γραπτή του δήλωση στην οποία αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή αφήνοντας σαφέστατες αιχμές.

" Μετά από πέντε χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά του μπάσκετ του συλλόγου μας, ήρθε η ώρα να υποβάλλω την παραίτησή μου. Ευχαριστώ όσους με σεβάστηκαν και με στήριξαν.

Καλώ όμως τις χιλιάδες του κόσμου του Ηρακλή, να είναι πιο κοντά στο σύλλογο από ποτέ. Οι λόγοι είναι ξεκάθαροι ενάντια σε αυτούς που δύο χρόνια παραιτούνται, αλλά δεν φεύγουν και κάνουν κουμάντο από το σπίτι τους. Σημείωση, θα τα πούμε σύντομα και εκτενέστερα.

Μάκης Σαρλής", ανέφερε στην γραπτή δήλωση παραίτησής του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Ηρακλή εν όψει του σημαντικού παιχνιδιού του Σαββάτου στο Ιβανώφειο κόντρα στο Μαρούσι.

Στα ευχάριστα για τον Ντάρκο Ρούσο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αν και ο Σέρβος τεχνικός αναμένει την Πέμπτη την ενσωμάτωση του Βόσνιου Ερμίν Τζάζβιν ενώ άγνωστο παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τον δανεισμό του Γιώργου Μπόγρη από τον Παναθηναϊκό.

Συνάμα κανονικά στις προπονήσεις του Ηρακλή συνεχίζει να συμμετέχει ο Τερέλ Έβερετ παρά την φημολογία όλων αυτών των τελευταίων ημερών όσον αφορά την παραμονή του Αμερικανού στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ