ΗΡΑΚΛΗΣ

Πιλαφίδης: "Φεύγω. Καλή συνέχεια"

Πιλαφίδης: "Φεύγω. Καλή συνέχεια"
Πιλαφίδης INTIME SPORTS

Οριστική και αμετάκλητη θα πρέπει να θεωρείται η παραίτηση του Κώστα Πιλαφίδη από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Ο έμπειρος τεχνικός αφού κατέθεσε χθες εγγράφως την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκηση της ΚΑΕ σήμερα το πρωί βρέθηκε στο Ιβανώφειο όπου και χαιρέτησε τους παίκτες του με μία σύντομη ομιλία.

Στο περιεχόμενο αυτής ουσιαστικά ο Πιλαφίδης έκανε ξεκάθαρο ενώπιον των παικτών του πως δεν τίθεται θέμα παραμονής του ξεκαθαρίζοντας με τον τρόπο αυτό πως εμμένει στην απόφασή του.

" Φεύγω. Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και σας εύχομαι καλή συνέχεια", ήταν ουσιαστικά τα λόγια του Έλληνα τεχνικού στα αποδυτήρια της ομάδας με τον ομογενή Βλάντιμιρ Πέτροβιτς – Στεργίου να του ζήτησε τον λόγο της απόφασής του.

" Γιατί κόουτς"; Ο Πιλαφίδης απάντησε: " Δεν μπορώ. Δεν υπάρχει σεβασμός. Θέλω να κοιμάμαι ήσυχος", ενώ στην ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να μείνει ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: " Όχι".

Στην συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός άνοιξε την πόρτα, ενώ οι παίκτες του Ηρακλή πήγαν στην αίθουσα με τα βάρη και ακολούθως στο παρκέ του Ιβανωφείου για σουτ. Όλοι και κυρίως οι ξένοι προσπαθούσαν να εξηγήσουν την απόφαση του Έλληνα τεχνικού.

Ήδη πάντως από το βράδυ της Δευτέρας, όταν αναπτύχθηκε η φημολογία περί παραίτησης του Πιλαφίδη, ακολούθησαν νέα περί των υποψηφίων αντικαταστατών του με τα ονόματα των Γιώργου Καλαφατάκη αλλά και Λευτέρη Κακιούση να έρχονται στο προσκήνιο.

ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ