ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρώτο δείγμα με Ερμή Λαγκαδά

Πρώτο δείγμα με Ερμή Λαγκαδά
Λαμπρόπουλος INTIME SPORTS

Την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του Ηρακλή θα έχει την ευκαιρία να βγάλει αύριο ο Κώστας Πιλαφίδης στο φιλικό με τον Ερμή Λαγκαδά.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης (15/09) οι "κυανόλευκοι" θα έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν από τους ρυθμούς των καθημερινών προπονήσεων καθώς θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι στο Ιβανώφειο, την ομάδα του Ερμή Λαγκαδά.

Διευκρινίζεται ότι ο αγώνας θα έχει τον χαρακτήρα προπόνησης με τις πόρτες του γηπέδου να παραμείνουν κλειστές για τους φίλους του Ηρακλή που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα τους στο παιχνίδι Κυπέλλου της επόμενης Τετάρτης με τον νεοφώτιστο στην Α1 Ίκαρο Καλλιθέας (22/09).

Κατά τα άλλα το πρωί της Τρίτης (14/09) στελέχη της ΚΑΕ Ηρακλής βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους της διοίκησής της. Σε μία συνάντηση όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Τέλος η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, συνεχίζεται καθημερινά, από τα γραφεία της ΚΑΕ Ηρακλής στο Ιβανώφειο (09:00–21:00).

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ