ΗΡΑΚΛΗΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Παπανικολόπουλος

Στην Θεσσαλονίκη ο Παπανικολόπουλος
Παπανικολόπουλος

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Παπανικολόπουλος για λογαριασμό του Ηρακλή.

Ο διεθνής Καλαματιανός γκαρντ αναμένεται στην διάρκεια του αυριανού πρωινού να βρεθεί στο Ιβανώφειο για να κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του γνώριμού του από την συνεργασία τους στην ΑΕΛ, Κώστα Πιλαφίδη.

Σύμφωνα μάλιστα με όλες τις ενδείξεις η απόκτηση του Παπανικολόπουλου αναμένεται να είναι και η τελευταία για το ρόστερ του Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αύριο το απόγευμα εξάλλου και συγκεκριμένα στις 17:50 αναμένεται με πτήση από την Φρανκφούρτη να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΟΔΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης ο Αμερικανός Κέλβιν Τόρμπερτ με τον Νικ Λιούις να είναι προγραμματισμένο να έρθει το Σάββατο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (09/09) συγκεντρώθηκαν και τα τελευταία απαιτούμενα έγγραφα για τη σύσταση της νέας ΚΑΕ Ηρακλής.

Συγκεκριμένα στην διάρκεια της σημερινής ημέρας μετά τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου, εξασφαλίστηκαν η φορολογική και η ασφαλιστική ενημερότητα, με τις προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας εν όψει της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ξεπερνώντας τα όποια εμπόδια προέκυψαν στην πορεία.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ