ΗΡΑΚΛΗΣ

"Τον καλύτερο μας εαυτό..."

"Τον καλύτερο μας εαυτό..."
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με τον Πανελλήνιο στο κλειστό της Λαμίας.

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο κόουτς του Ηρακλή Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε ότι η ομάδα του στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ενίσχυση των "Ολυμπιονικών", οι οποίοι παρουσιάζονται δυνατότεροι σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

"Είναι ένας αγώνας δύσκολος και για τις δύο ομάδες, όπου εμείς θα διεκδικήσουμε τη νίκη επιδιώκοντας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε πολλά να κερδίσουμε από τη νίκη, και λίγα να χάσουμε, γι' αυτό και θα την κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου θέλουμε να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί, πιο δεμένοι σαν ομάδα, καθώς ο δεύτερος γύρος θακρίνει πολλά", ανέφερε ο Χανιώτης τεχνικός.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καλαφατάκης πρόσθεσε: "Γνωρίζουμε ότι ο Πανελλήνιος είναι ενισχυμένος και καλύτερος σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο, αλλά θα πάμε να παίξουμε δυνατά για να κερδίσουμε. Άλλωστε το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη".

Χωρίς Κοπρίβιτσα

Στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι ο Καλαφατάκης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νίκολα Κοπρίβιτσα ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατό του και δεν θα αγωνιστεί, προκειμένου να μην επιβαρύνει το πόδι του. Αντίθετα, κανονικά θα ακολουθήσει την αποστολή στη Λαμία ο Σάββας Ηλιάδης ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο δικέφαλο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ