ΗΡΑΚΛΗΣ

Τζάζβιν και με την βούλα

Τζάζβιν και με την βούλα
Τζάζβιν

Παίκτης του Ηρακλή είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ερμίν Τζάζβιν μετά την αποστολή του υπογεγραμμένου του συμβολαίου.

Με την εξέλιξη αυτή ο 30χρονος Βόσνιος σέντερ θα βρεθεί και πάλι όχι απλά στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και υπό τις οδηγίες του Ντάρκο Ρούσο που τον είχε επιλέξει το καλοκαίρι του 2006 για το Μαρούσι.

Το μόνο που απομένει να φανεί είναι το πότε ο Τζάζβιν θα τακτοποιήσει το θέμα της βίζας του για να ξεκινήσει το δρόμο για την Θεσσαλονίκη ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Ηρακλή.

Κατά τα άλλα το απόγευμα της Δευτέρας πρόκειται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Γιώργου Μπόγρη και το αν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα τον παραχωρήσει με την μορφή του δανεισμού του στον Ηρακλή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Στο κόλπο της απόκτησης του διεθνή σέντερ πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει μπει ιδιαίτερα δυναμικά πλέον και ο Ηλυσιακός με την διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να είναι αυτή που έχει τον πρώτο και τελευταία λόγο.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Μαρούσι όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί και πάλι ο Αμερικανός Τερέλ Έβερετ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ