ΗΡΑΚΛΗΣ

Τζάζβιν, Μπόγρης και ίδωμεν

Τζάζβιν, Μπόγρης και ίδωμεν
Μπόγρης

Με αλλαγές στο ρόστερ του αναμένεται να παρουσιαστεί ο Ηρακλή στο παιχνίδι τελικό του Σαββάτου με το Μαρούσι στο Ιβανώφειο (11/12, 17:00).

Ο Ντάρκο Ρούσο έχει κάνει τις εισηγήσεις του και αναμένει να δει τι θα γίνει με την απάντηση του Ερμίν Τζάζβιν, με τον δανεισμό του Γιώργου Μπόγρη από τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής έχει προχωρήσει σε πρόταση στον Τζάζβιν και αναμένει την απάντηση του δυναμικού 30χρονου Βόσνιου σέντερ που έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας αγωνιστεί το διάστημα 2006-2008 στο Μαρούσι και πάλι ως επιλογή του Σέρβου τεχνικού του Ηρακλή.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για αύριο Δευτέρα με το τι μέλλει γενέσθαι με τον Γιώργο Μπόργη και τον δανεισμό του από τον Παναθηναϊκό χωρίς όμως ο Ηρακλής να είναι η μόνη ομάδα που τον φλερτάρει αλλά και περίπου μισή ντουζίνα ακόμη από την Α1.

Αν είναι κάτι που ποντάρουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκη ώστε να είναι εκείνοι που θα χαμογελάσουν έχει να κάνει με την καλή σχέση που συνδέει τον Ρούσο με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς χωρίς όμως ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού να είναι εκείνος που έχει τον τελευταίο λόγο.

Κατά τα άλλα ο Ρούσο δείχνει να αναζητεί και τον αντικαταστάτη του Τερέλ Εβερετ διατηρώντας τον Αμερικανό γκαρντ στο ρόστερ του μέχρι την εύρεσή του. Επίσης δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Νίκου Παπανικολόπουλου μετά το τελευταίο παιχνίδι του 2010 μετά και από σχετική επαφή που είχε με τον Σέρβο τεχνικό.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ