ΚΑΒΑΛΑ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Παλάσιο

Ανεβάζει ρυθμούς ο Παλάσιο

Με τον Μιλτ Παλάσιο στην σύνθεσή της θα βρεθεί η Καβάλα αύριο (26/09) το απόγευμα (17:00) στην Θεσσαλονίκη για το κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ εδώ και δύο μέρες βρίσκεται και πάλι στο παρκέ του κλειστού της Καλαμίτσας και στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Παλάσιο ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες σχεδόν τρεις εβδομάδες από ένα διάστρεμμα με αποτέλεσμα να μην μπόρεσε να δώσει το παρών το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο κλειστό του Υμηττού και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αμύντα.

Αύριο ωστόσο στο φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με τον ΠΑΟΚ ο Αμερικανός πλέι μέικερ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής φροντίζοντας να συνεχίζει να ανεβάζει στροφές.

Κανονικά θα αγωνιστεί και ο Σέντρικ Σίμονς που επίσης δεν είχε αγωνιστεί την περασμένη Τετάρτη στο κλειστό του Υμηττού με την δική του απουσία να είχε να κάνει με το γεγονός ότι είχε υπάρξει πρόβλημα με την έκδοση του δελτίου του.

Κατά τα άλλα και όσον αφορά το ρόστερ της Καβάλας από Δευτέρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις για τις προσθήκες που είναι να γίνουνε με αυτές σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να είναι τρεις.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ