ΚΑΒΑΛΑ

Δεν τα κατάφεραν Σίμονς και Μάκιντος

Δεν τα κατάφεραν Σίμονς και Μάκιντος

Με απόντες εκτός του Χριστόφορου Στεφανίδη και των Αμερικανών Σέντρικ Σίμονς και Λαμόντ Μάκιντος επέστρεψε σήμερα (27/12) το απόγευμα σε πρόγραμμα προετοιμασίας μετά την άδεια των Χριστουγέννων η ομάδα της Καβάλας.

Οι Σίμονς και Μάκιντος ειδοποίησαν πως δεν κατέστη εφικτό να "πετάξουν" από τις ΗΠΑ, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες μέρες όπως επιβεβαίωσαν με σχετικό έλεγχο που έκαναν και οι ιθύνοντες της ΚΑΕ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να ξεκινήσουν το υπερατλαντικό τους ταξίδι από την Βόρεια Καρολίνα και Ατλάντα και να μην βρίσκονται στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη και τον υπολοίπων συμπαικτών τους στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Σε αντίθεση με τους Σίμονς και Μάκιντος κανονικά το παρών έδωσε ο Μιλτ Παλάσιο με τον Αμερικανό πλέι μέικερ και ηγέτη της Καβάλας να πετυχαίνει να επιστρέψει από την Οτάβα.

Αύριο εξάλλου θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Χριστόφορος Στεφανίδης, προκειμένου να εκτιμηθεί η πορεία της αποθεραπείας του έχοντας ήδη διανύσει τις τρεις από τις πέντε εβδομάδες αυτής.

Υπενθυμίζεται πως ο 30χρονος γκαρντ στο εντός έδρας παιχνίδι της Καβάλας με την ΑΕΚ (12/12) στο κλειστό της Καλαμίτσας, υπέστη κάταγμα σε δάκτυλο του αριστερού χεριού του.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ