ΚΑΒΑΛΑ

Ενσωματώθηκε ο Μάκιντος

Ενσωματώθηκε ο Μάκιντος

Την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας πρόκειται να πραγματοποιήσει το απόγευμα ο Λαμόντ Μάκιντος με την υπόλοιπη ομάδα της Καβάλας.

Η άφιξη του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη όπως ήταν επόμενο έκανε τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη, να αισθανθεί πιο άνετα.

Αυτό γιατί στόχος του από το περασμένο Σάββατο όταν και άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του ήταν να τον έχει στην διάθεσή του εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με το Μαρούσι στο κλειστό της Καλαμίτσας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Ο Μάκιντος με την σημερινή του άφιξη στην Θεσσαλονίκη και από εκεί στην Καβάλα έκανε για τρίτη φορά το υπερατλαντικό ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα μέσα σε σχεδόν ενάμιση μήνα με το πρώτο να ήταν για λογαριασμό του Πανελληνίου.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε λύσει το συμβόλαιό του με τους "Ολυμπιονίκες" εξαιτίας μίας θλάσης που είχε υποστεί την οποία πλέον έχει ξεπεράσει ενώ στην Καβάλα θα κληθεί να καλύψει το κενό του Σλοβένου γκαρντ Νέι Στρναντ.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ