ΚΑΒΑΛΑ

Έρχεται ο Μάκιντος

Έρχεται ο Μάκιντος
Πρίφτης

Για δεύτερη φορά ο Λαμόντ Μάκιντος πρόκειται να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα αλλά τη φορά αυτή για λογαριασμό της Καβάλας και όχι του Πανελληνίου.

Ο 28χρονος Αμερικανός απέστειλε το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο στα γραφεία της ΚΑΕ Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας σε μία εξέλιξη που ικανοποίησε τον Δημήτρη Πρίφτη.

Αυτό γιατί είδε να καλύπτεται το κενό του Σλοβένου γκαρντ Νέι Στρναντ με την Νο1 επιλογή του στο ρόστερ της Καβάλας με τον Μάκιντος να αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Καλαμίτσας κόντρα στο Μαρούσι.

Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Πρίφτη συνεχίστηκε και σήμερα έχοντας για απόντες του τους τραυματίες Ζάρρα, Στρναντ και Σύμτσακ με τις δοκιμές αλλαγές ρόλων να συνεχίζονται.

Τον διεθνή Φιλανδό Σον Χαφ να μετακινείται από την θέση του σμολ φόργουορντ σε αυτή του πάουερ φόργουορντ σε ένα ακόμη πιο ευέλικτο σχήμα και τον Νίκο Αγγελόπουλο σε αυτήν του σέντερ.

Όσο για το κενό που φαίνεται να δημιουργείται στην περίπτωση που ο Χαφ θα αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ την θέση του σμολ φόργουορντ θα κληθεί να καλύψει ο Σωτήρης Καραποστόλου.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ