ΚΑΒΑΛΑ

Ο Ζάρας στο Sport24.gr

Ο Ζάρας στο Sport24.gr
Ζάρας PHOTOSTUDIO GIANNELIS©2009

Οι χθεσινοί φόβοι, ότι ο Θόδωρος Ζάρας υπέστη ρήξη χιαστών στο χθεσινό φιλικό κεκλεισμένων των θυρών της Καβάλας με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena (26/09), επιβεβαιώθηκαν στην διάρκεια του σημερινού πρωινού.

Το δεξί πόδι του γκαρντ της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη, κόλλησε σε μία φάση προς το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον βαρύ τραυματισμό όπως επιβεβαιώθηκε από το αποτέλεσμα της σημερινής μαγνητικής που υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο Ζάρας θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους τέσσερις με έξι μήνες ενώ στο χειρουργείο αναμένεται να μπει το Σάββατο (02/10).

Κι όσο για την συγκεκριμένη καθυστέρηση έχει να κάνει σύμφωνα και με τα λεγόμενα των γιατρών σε περίπτωση που υπάρξει ανατροπή σκηνικού όσον αφορά την κατάστασή του μέχρι την Παρασκευή.


" Ήμουν άτυχος αφού το πόδι μου «κόλλησε» στο παρκέ με αποτέλεσμα να έχω τον πιο σοαβρό μέχρι στιγμής τραυματισμό της καριέρας μου. Ειλικρινά δεν θυμάμαι να είχα κάποιον άλλον τραυματισμό μέχρι στιγμής και ειδικότερα στα πόδια μου", τόνισε ο Ζαρας στο sport24.gr.

Όσον αφορά τον ίδιο σημείωσε: " Πλέον όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι και παρά την στεναχώρια μου είμαι υποχρεωμένος να περιμένω να περάσει το διάστημα ώστε να επιστρέψω και πάλι στις υποχρεώσεις της ομάδας μου περίπου τον Φεβρουάριο. Φροντίζω να μην το πατάω ώστε να μην το επιβαρύνω".

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πρίφτης μετά το χθεσινό φιλικό με τον ΠΑΟΚ έδωσε ρεπό για σήμερα στους παίκτες του ανανεώνοντας με τους συνεργάτες του το ραντεβού τους για αύριο.

Το παρών στην αυριανή προπόνηση αναμένεται να δώσει και πάλι ο Χριστόφορος Στεφανίδης δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στην γάμπα από το παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στον Υμηττό με την Αμύντα.

Κι όσο για την ενίσχυση του ρόστερ; Ο Πρίφτης μέχρι τον χθεσινό τραυματισμό του Ζάρα βρισκόταν στην αναζήτηση τριών παικτών. Έναν για την περιφέρεια και έναν για την ρακέτα και αναλόγως έναν ακόμη για όπου θα υπήρχε ανάγκη.

Σε αυτούς όμως μετά τον τραυματισμό του Ζάρα φαίνεται να έχει επανέλθει και πάλι το όνομα του Σωτήρη Καραποστόλου που δεν αποκλείεται όμως να παραμείνει στο Μαρούσι.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ