ΚΑΒΑΛΑ

Παγκράτι-Καβάλα: 89-94

Παγκράτι-Καβάλα: 89-94
Ομαδική

Τη νίκη με 94-89 στο ΜΕΤΣ επί του Παγκρατίου πήρε η Καβάλα, στο δυνατό φιλικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Η Ένωση δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στους Παγκρατώτες, που παρότι αγωνίζονται στην Α2, έδειξαν ότι αποτελούν πολύ δυνατό σύνολο.

Κορυφαίος από πλευράς "θαλασσί" ήταν ο Μιλτ Παλάσιο, που οδήγησε μαεστρικά την ομάδα του που τελικά έφτασε στη δύσκολη επικράτηση.

Όσο για τον Σέντρικ Σίμονς, αποτέλεσε φόβητρο κάτω από το καλάθι και κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες απέναντι στους ψηλούς του Παγκρατίου.

Δεν αγωνίστηκε, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ο Σον Χαφ. Ο 26χρονος γκαρντ θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του.

Οι "κυανόλευκοι" επιστρέφουν στη βάση τους το Σάββατο χωρίς τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος θα παραμείνει στην Αθήνα για να συμμετέχει αφενός την Κυριακή στη σύσκεψη προπονητών-διαιτητών στη Λάρισα.

Τη Δευτέρα (11/10), μαζί με τον Χριστόφορο Στεφανίδη (αρχηγό της ομάδας), στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώνει ο ΕΣΑΚΕ, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Το μεσημέρι της Κυριακής (12:00) θα τελεστεί αγιασμός στο κλειστό της Καλαμίτσας.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ