ΚΑΒΑΛΑ

Πρίφτης: "Ρυθμό και ριμπάουντ"

Πρίφτης: "Ρυθμό και ριμπάουντ"
Πρίφτης

Με μία πρωινή προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καβάλας για το αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ (30/10, 17:00).

Απόντες για τον τεχνικό της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Δημήτρη Πρίφτη, οι τραυματίες Θόδωρος Ζάρρας και Νέι Στρναντ με όλα να δείχνουν πως ίσως καθυστερήσει – και αν – γίνει κάποια προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι ο τεχνικός της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης, σημείωσε: " Το Περιστέρι έχει μία έμπειρη ομάδα, με πλήρες ρόστερ".

"Θα είναι για μας ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, από το οποίο για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό, θα πρέπει να ελέγξουμε αφενός το ρυθμό του, αφετέρου τα ριμπάουντ. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη".

Όσο για τον έμπειρο Θεσσαλό γκαρντ της ομάδας, Σωτήρη Καραποστόλου, πρόσθεσε: " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, όμως έχουμε δουλέψει σκληρά όλες αυτές τις μέρες και θεωρώ ότι ήμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από αυτό το ματς".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ