ΚΑΒΑΛΑ

Στήριξη από την Νομαρχία

Στήριξη από την Νομαρχία
Νομαρχία

Με το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ θα βοηθήσει και φέτος η Νομαρχία Καβάλας, την ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, όπως αν ανακοινώθηκε την Τρίτη (28/09) το πρωί σε κοινή Συνέντευξη Τύπου.

Μιλώντας αρχικά, ο αναπληρωτής νομάρχης Καβάλας, Γιώργος Τσαλουχίδης, τόνισε: " Συνεργαζόμαστε με την ΚΑΕ Καβάλα, για τρίτη χρονιά φέτος. Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, είναι το καμάρι της πόλης μας και γνωρίζουμε ότι η προσφορά των 40.000 ευρώ είναι μικρή για τη μεγάλη προσφορά της. Θα θέλαμε να ήταν μεγαλύτερη, όμως οι οικονομικές συνθήκες δε μας το επιτρέπουν".

Από την μεριά του, ο νομάρχης Καβάλας, Θόδωρος Καλλιοντζής, είπε: " Η Νομαρχία Καβάλας για τρίτη χρονιά φέτος συνδράμει στη δράση της Ένωσης, μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας που γίνεται, διαφημίζεται ο νομός και η πόλη της Καβάλας. Το ποσό είναι ίσως μικρό, για τη διαφήμιση που μας κάνει η Ένωση σε όλη την Ελλάδα μέσω της ΕΡΤ. Καλώ τους φιλάθλους και φέτος να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και να πανηγυρίσουμε όλη μαζί στο τέλος την παραμονή μας στην Α1".

Τέλος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Παπακωνσταντίνου, αφού ευχαρίστησε τον Νομάρχη Καβάλας τόνισε: " Σας ευχαριστούμε για τη βοήθεια σας και φέτος. Η ομάδα προσπαθεί να διαφημίσει την πόλη σε όλη την Ελλάδα, μέσω της αγωνιστικής της δράσης και του ήθους της. Ξέρουμε ότι και φέτος θα είναι δύσκολα τα πράγματα και οι συνθήκες δυσχερείς, όμως ευελπιστούμε ότι στο τέλος εμείς πάλι θα πανηγυρίσουμε".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ