ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Έμεινε στον Κολοσσό ο Παππάς

Έμεινε στον Κολοσσό ο Παππάς
Παππάς

Στον Κολοσσό για μία ακόμα χρονιά παρέμεινε ο Νίκος Παππάς, μετά την απόφαση της Μπιλμπάο να τον παραχωρήσει και φέτος δανεικό στην ομάδα της Ρόδου.

Κάτοικος Ρόδου για την επόμενη χρονιά θα συνεχίσει να είναι ο Νίκος Παππάς ο οποίος, όπως είχε γράψει το Sport24.gr, θα εξακολουθήσει να φοράει τα "θαλασσί" του Κολοσσού.

Η Μπιλμπάο, στην οποία ανήκει ο 21χρονος παίκτης παραδέχτηκε την μεγάλη εξέλιξη που είχε ο παίκτης κατά την παραμονή του στη Ρόδο, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου και αποφάσισε να τον παραχωρήσει και για τη νέα σεζόν.

Ο 21χρονος γκαρντ αγωνίστηκε πέρσι σε 25 παιχνίδια της κανονικής περιόδου πετυχαίνοντας 186π. με 46/57 ελεύθερες βολές, 40/79 δίποντα, 20/42 τρίποντα ενώ είχε 36 ριμπάουντ, 46 λάθη, 30 ασίστ, 26 κλεψίματα και 4 κοψίματα.

Στις δύο αναμετρήσεις της Α’ φάσης των πλέι οφ, ο Παππάς είχε 16π. με 2/8 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 6 λάθη, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα. Αναδείχθηκε από τους αθλητικούς συντάκτες στην ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ ως ο MVP Νέων του πρωταθλήματος 2009-10.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων Ανδρών το 2009 και «ασημένιος» το 2010 βρίσκεται αυτές τις μέρες με την αποστολή της Εθνικής Ανδρών στην Κύπρο όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ