ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Γιαννάς: "Ανάλογη πορεία"

Γιαννάς: "Ανάλογη πορεία"

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο αγιασμός του Κολοσσού εν όψει της νέας σεζόν, με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Γιαννά να εύχεται στους "θαλασσί" ανάλογη πορεία με αυτές των προηγούμενων ετών.

Παρουσία αρκετών φιλάθλων της ομάδας, ο Κολοσσός πραγματοποίησε τον αγιασμό του στο Βενετόκλειο εν όψει της νέας σεζόν.

Άπαντες ήταν παρόντες μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Γιαννάς (φωτό στη μέση) ο οποίος ευχήθηκε η ομάδα του να κάνει μία ανάλογη πορεία με αυτές των περασμένων ετών.

"Καταρχάς, αυτό που θέλω να ευχηθώ πάνω απ’ όλα είναι να υπάρχει υγεία. Είναι το σπουδαιότερο αγαθό για όλο τον κόσμο. Εμείς, εφόσον είμαστε υγιείς, ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε μία πορεία στο πρωτάθλημα ανάλογη των προηγούμενων ετών", σχολίασε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κολοσσός και συνέχισε:

"Αν καταφέρουμε να μπούμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα play offs, θα είναι πολύ σημαντικό ειδικά για μία ομάδα από την περιφέρεια όπως είναι ο Κολοσσός. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και στις δυνατότητές της. Είναι πιο νεανική και διαθέτει πολύ ταλέντο".

Μιλώντας, ωστόσο ως αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί: " Το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη στιγμή και πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Εύχομαι ειλικρινά, για το καλό του αθλήματος, να βρεθούν γρήγορα λύσεις γι’ αυτές τις ομάδες και να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ