ΚΟΛΟΣΣΟΣ

"Η Ρόδος για τη Ζωή 2010"

"Η Ρόδος για τη Ζωή 2010"
INTIME SPORTS

Στην Αντικαρκινική Εκστρατεία Ρόδου συμμετέχει φέτος η ΚΑΕ Κολοσσός, δείχνοντας για πολλοστή φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: " Η ΚΑΕ Κολοσσός αποτελεί αναπόσπαστο κρίκο της αλυσίδας κοινωνικής αλληλεγγύης στο νησί της Ρόδου αλλά και σε όλα τα Δωδεκάνησα. Στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει τα προβλήματα του τόπου μας και συμβάλλει στην καταπολέμησή τους.

Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός συμμετέχει φέτος στην Αντικαρκινική Εκστρατεία Ρόδου, με το σύνθημα «Η Ρόδος για τη Ζωή 2010», η οποία έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης του νησιού μας για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου καθώς επίσης την ανάδειξη της δύναμης της προσφοράς στον συνάνθρωπό μας. Η καμπάνια, η οποία βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στη βοήθεια δεκάδων Εθελοντών συμπολιτών μας, θα ξεδιπλωθεί σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες στο νησί μας με σειρά από δράσεις ενημέρωσης, ομιλιών στα σχολεία και παρουσίας Περιπτέρων στην Πλατεία Κύπρου και στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Τα έσοδα θα διατεθούν για την εξειδικευμένη εκπαίδευση δύο νοσηλευτών του Νοσοκομείου μας διάρκεια 3 μηνών με αντικείμενο την ψυχολογική υποστήριξη καρκινοπαθών όπως επίσης για την αγορά εκτυπωτή μαστογραφίας για το Νοσοκομείο Ρόδου.

Η Ενημερωτική Εκστρατεία αρχίζει αύριο (Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου) το πρωί στην Πλατεία Κύπρου όπου θα παραβρεθεί σύσσωμη η ανδρική ομάδα του ΒΑΠ Κολοσσού, η αγαπημένη μασκότ «Κολοσσάρας» καθώς και αθλητές από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Για άλλη μία φορά, η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και το ειλικρινές της ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν γύρω μας".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ