ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Έτοιμοι"

Σφαιρόπουλος: "Έτοιμοι"
Σφαιρόπουλος

Το πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι της περιόδου δίνει το Σάββατο (16:00) ο Κολοσσός Ρόδου, που δοκιμάζεται στο Μαρούσι και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σφαιρόπουλος τονίζει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει.

" Είναι για μας το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Καλούμαστε να δείξουμε ιδιαίτερη συγκέντρωση στη διάρκειά του, για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Θέλουμε να εφαρμόσουμε στο γήπεδο τα στοιχεία του παιχνιδιού μας σε άμυνα και επίθεση", είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

" Το Μαρούσι είναι μεν μια ομάδα που στελεχώθηκε τελευταία στιγμή, αποτελείται όμως από έμπειρους και ικανούς παίκτες που ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο. Εμείς αν και είμαστε μια καινούρια ομάδα, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για τις απαιτήσεις ενός σημαντικού εκτός έδρας αγώνα".

Ο Παναγιώτης Καυκής από την πλευρά του, τόνισε: " Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που κρύβει πολλούς κινδύνους, γιατί το Μαρούσι, είναι πολύ έμπειρη ομάδα και έχει ικανούς παίκτες".

"Ξέρουν να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις και τέτοια παιχνίδια, γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να πάμε 100% συγκεντρωμένοι, να παίξουμε δυνατά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Σίγουρα κατεβαίνουμε να διεκδικήσουμε την νίκη, αλλά όπως είπα δεν θα είναι εύκολο".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ