ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Με καλή ψυχολογία"

Σφαιρόπουλος: "Με καλή ψυχολογία"
INTIME SPORTS

Ακόμα ένα μεσημεριανό ματς δίνει ο Κολοσσός που έχει πάρει φόρα στο Πρωτάθλημα και έχει σκοπό την Κυριακή (12:30) στη Γλυφάδα απέναντι στον Ίκαρο, να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του.

" O 'Ίκαρος είναι μια ομάδα που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της στην κατηγορία. Είναι μια ομάδα που είναι αήττητη στην έδρα της, ενώ έχει κερδίσει κι εκτός έδρας κι έχει ήδη φτάσει τις τέσσερις νίκες", είπε αρχικά ο κόουτς Σφαιρόπουλος.

" Έχει ένα πολύ δυνατό βασικό κορμό παικτών και οι ξένοι του φαίνεται να έχουν προσαρμοστεί απόλυτα στην φιλοσοφία παιχνιδιού του συλλόγου. Είναι σίγουρα ένας πολύ αξιόλογος αντίπαλος".

Στη συνέχεια ο τεχνικός των "θαλασσί", μίλησε για τη δική του ομάδα: " Εμείς, απ' την πλευρά μας, το τελευταίο διάστημα έχουμε καλή ψυχολογία, δουλεύουμε αρκετά καλά μες το γήπεδο κι εκείνο που έχει σημασία σ' ένα εκτός έδρας παιχνίδι είναι να δείξουμε στο γήπεδο όλα εκείνα τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα".

"Όλα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις κι έχουμε κατορθώσει να παρουσιάσουμε στα τελευταία παιχνίδια. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας και πρέπει να έχουμε μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης για να μπορέσουμε ν' αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του".

Όσο για τον Γιούριτσα Γκολέματς, είπε: " Eίναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, ειδικά επειδή έρχεται έπειτα από μια σειρά καλών εμφανίσεων. Εμείς πρέπει να πάμε να παίξουμε σαν να ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Απ' ότι έχω δει, ο Ίκαρος είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, με καλούς παίκτες και μεγάλη ομοιογένεια. Είναι και αήττητος στην έδρα του".

"Σίγουρα λοιπόν είναι ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι για μας, για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί όσο μπορούμε καλύτερα. Θα πάμε εκεί να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε κι ελπίζουμε ότι θα είναι αρκετό για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ