ΜΑΡΟΥΣΙ

Ελληνιάδης... τέλος!

Ελληνιάδης... τέλος!
INTIME SPORTS

Την παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή Αγωνιστικού τμήματος του Αμαρουσίου ανακοίνωσε ο Σταύρος Ελληνιάδης.

Η παραίτησή του μοιάζει περισσότερο με το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, καθώς η τραγική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα τον είχε φέρει προ αυτής της αποφάσεως εδώ και μέρες.

"Εξαντλήθηκε πλέον κάθε όριο σωματικής και ψυχολογικής αντοχής. Εξαντλήθηκαν επίσης και οι ηθικές δεσμεύσεις που είχα απέναντι στους παίκτες οι οποίοι ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα. Μόνο γι αυτούς αισθάνθηκα υποχρεωμένος να προσπαθήσω μέχρι τέλους", δήλωσε ο Σταύρος Ελληνιάδης προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Και πρόσθεσε: " Μετά από δυο εκπληκτικές σεζόν που συνοδεύτηκαν από την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα και μια λαμπρή ευρωπαϊκή πορεία μέχρι το ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκα, η ομάδα έχει μπει σε μια μεγάλη περιπέτεια. Μπορεί να μην προέρχομαι από το Μαρούσι όμως δέθηκα με αυτή την ομάδα και μαζί της ένιωσα πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Ωστόσο αυτό που βίωσα τον τελευταίο δίμηνο ήταν ένας αργός και βασανιστικός θάνατος.

Προσπαθήσαμε με τον κο Μπαρτζώκα να εκπέμψουμε "sos" αλλά δυστυχώς όταν το άκουσαν αυτοί που έπρεπε, ήταν πάρα πολύ αργά. Θέλω να ελπίζω ότι το Μαρούσι θα βγεί από το σκοτεινό τούνελ και θα ξαναβρεί το δρόμο του γιατί είναι μια ομάδα που την τελευταία δεκαετία απετέλεσε πρότυπο και με τον τρόπο λειτουργίας της αλλά και με τα αγωνιστικά της επιτεύγματα".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ