ΜΑΡΟΥΣΙ

Μαρούσι με... πιστοποιητικό!

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÉËÁÍÏ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2008)<br>
OLYMPIAKOS - MILANO (EUROLEAGUE 2008)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÉËÁÍÏ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2008)
OLYMPIAKOS - MILANO (EUROLEAGUE 2008)
INTIME SPORTS

Το Μαρούσι θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1, καθώς η ΕΕΑ χορήγησε στην ΚΑΕ το πιστοποιητικό συμμετοχής. Θέμα χρόνου να αναλάβει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Το θρίλερ με τη συμμετοχή του Αμαρουσίου στο φετινό πρωτάθλημα έλαβε αίσιο για την ομάδα των βορείων προαστίων τέλος.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η ΕΕΑ χορήγησε το πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ, καθώς ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου, Σπύρος Σταθούλης, μαζί με τον εκπρόσωπο του Άρη Βωβού, Παναγιώτη Αλεξανδρή, κατέθεσαν την εγγυητική επιστολή της τράπεζας, που επιβεβαίωνε ότι είχε δεσμευθεί το ποσό των 65.000 Ευρώ.

Νωρίτερα βεβαίως ο Θανάσης Μαρρής είχε φροντίσει να... κοροϊδέψει μία ακόμα φορά τους Μαρουσιώτες, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα πήγαινε να καταθέσει αυτός την εγγυητική επιστολή. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ φυσικά κι έτσι ο Ερασιτέχνης μαζί με τον Δήμο αναλαμβάνουν τις τύχες της ομάδας.

Ήδη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κώστας Κουτσούκος προχωρά στις τελικές επαφές με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή προκειμένου ο τελευταίος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Κι από εκεί και πέρα, φυσικά, θα πρέπει η ομάδα να στελεχωθεί και με παίκτες.

Όλα τούτα πρέπει να γίνουν άμεσα, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μην είναι έτοιμη η ομάδα για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Γι' αυτό οι Μαρουσιώτες σκέφτονται να ζητήσουν από την ΕΟΚ την αναβολή αυτής της αναμέτρησης και τη διεξαγωγή της σε μια άλλη ημερομηνία, αργότερα.

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ