ΜΑΡΟΥΣΙ

Ουίντεν: "Μας έδωσε αυτοπεποίθηση"

Ουίντεν: "Μας έδωσε αυτοπεποίθηση"
INTIME SPORTS

Στην προσθήκη του Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς στάθηκε ο Τόνι Ουίντεν στις δηλώσεις του μετά τη μεγάλη νίκη του Αμαρουσίου επί του Πανελληνίου

Οι πανηγυρισμοί στις τάξεις του Αμαρουσίου κράτησαν μόνο για λίγες ώρες καθώς η ομάδα επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και πλέον μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον

"Ακόμη έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Η νίκη αυτή ήταν πολύτιμη και μας έδωσε αυτοπεποίθηση . Το σημαντικό είναι ότι δεν επηρεαστήκαμε που δεν τελειώσαμε το ματς από την κανονική διάρκεια και παλέψαμε με το ίδιο σθένος.

Δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε στο σημείο να αποδίδουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες. Η προσθήκη ενός τόσο έμπειρου παίκτη όπως ο Μπάγκαριτς, ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Εμείς κατεβαίνουμε με στόχο τη νίκη οποιοσδήποτε κι αν είναι ο αντίπαλος. Το ίδιο θα κάνουμε και στην έδρα του Ηρακλή", δήλωσε ο Τόνι Ουϊντεν στην επίσημη ιστοσελίδα του Αμαρουσίου.

Τέλος, ο άτυχος Λάζαρος Σεφερίδης που τέθηκε νοκ άουτ εξαιτίας ρήξης χιαστών, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για την αφιέρωση της νίκης και τους ζήτησε άλλη μία και μάλιστα άμεσα.

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ