ΜΑΡΟΥΣΙ

Παραιτήθηκε κι ο Λινάρδος

Παραιτήθηκε κι ο Λινάρδος
INTIME SPORTS

Παραιτήθηκε και ο Νίκος Λινάρδος από το τεχνικό τιμ του Αμαρουσίου, τονίζοντας πως εξαντλήθηκαν οι πνευματικές και σωματικές του δυνάμεις.

Η κατάσταση στο Μαρούσι πάει από το κακό στο χειρότερο και φαίνεται πως δεν έχει... πάτο αυτή η κατρακύλα. Την ίδια στιγμή που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα εξασφαλίσει η ομάδα πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ο Νίκος Λινάρδος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία.

Την παραίτησή του υπέβαλλε στη διοίκηση της ΚΑΕ Αμαρουσίου ο Νίκος Λινάρδος, ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Το μεσημέρι της Τετάρτης ενημέρωσε και το δίδυμο των νέων ιδιοκτητων Γκάμαρη-Μαρρή αλλά και τον Ερασιτέχνη για την απόφασή του αυτή:

"Εξαντλήθηκαν οι ηθικές, πνευματικές και σωματικές μου δυνάμεις. Προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Θα θυμάμαι με νοσταλγία τις όμορφες στιγμές που έζησα με αυτή την ομάδα τα επτά χρόνια της παρουσίας μου", τόνισε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Φεύγω υπερήφανος που συμμετείχα σε πορείες πρωταθλητισμού αλλά και μιας μοναδικής διαδρομής μέχρι το ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας και ελπίζω ότι το Μαρούσι θα ξαναβρει το δρόμο που του αξίζει".

Στο μεταξύ, την ίδια στιγμή που ένας ένας οι παίκτες του Αμαρουσίου αναζητούν αλλού την τύχη τους, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ δεν μπορεί να είναι και σίγουροι ότι η ομάδα θα εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής.

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ