ΜΑΡΟΥΣΙ

Πρόεδρος ο Κωνσταντίνου

Πρόεδρος ο Κωνσταντίνου
INTIME SPORTS

Νέος πρόεδρος του Αμαρουσίου ανέλαβε ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της γ.σ. της ΚΑΕ παρουσία 150 φίλων της ομάδας. Ο Άρης Βωβός, που αποθεώθηκε, ακύρωσε το προσύμφωνο με τον Θανάση Μαρή, που προσπάθησε να παραστεί, αλλά φυγαδεύτηκε άρον άρον!

Η Γενική Συνέλευση του Αμαρουσίου έβαλε οριστικά τέλος στην προσπάθεια των Μαρή-Γκάμαρη να πάρουν στην ιδιοκτησία τους την ΚΑΕ πατώντας πάνω στο προσύμφωνο που είχαν υπογράψει με τον Άρη Βωβό και παρά την παροιμιώδη ασυνέπειά τους.

Κατά τη συνεδρίασή της το απόγευμα της Τρίτης (12/10), που πραγματοποιήθηκε παρόντων του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και του Άρη Βωβού, ο τελευταίος ακύρωσε αυτό το προσύμφωνο και η ΚΑΕ πέρασε και τυπικά στα χέρια του Ερασιτέχνη. Με νέο πρόεδρο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και γνωστό Μαρουσιώτη, Βασίλη Κωνσταντίνου.

Αυτός θα είναι ο άνθρωπος που θα κληθεί να δώσει λύσεις από εδώ και πέρα, προκειμένου η ομάδα να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει τους τελευταίους μήνες. Η αγάπη του για το Μαρούσι είναι δεδομένη, καθώς ας μην ξεχνάμε πως έχει αγωνιστεί στην ομάδα μπάσκετ όταν εκείνη έπαιζε στην Β' Εθνική.

"Θα κάνουμε... απολύμανση"!

Η πρώτη κουβέντα, μάλιστα, που εκστόμισε ο Βασίλης Κωνσταντίνου ως πρόεδρος της ΚΑΕ ήταν χαρακτηριστική: "Πρώτη μας κίνηση είναι να κάνουμε... απολύμανση"! Και δεν εξέφραζε, φυσικά, τίποτα άλλο από την ανακούφιση του ίδιου, αλλά και όλων των Μαρουσιωτών για την οριστική απομάκρυνση των Γκάμαρη-Μαρή, οι οποίοι μέχρι την ύστατη ώρα προσπαθούσαν να αγκιστρωθούν στην ΚΑΕ.

Μάλιστα μετά τα πρωινά καμώματά τους, όταν επιχείρησαν να πείσουν την ΕΕΑ να δεχθεί τη δική τους εγγυητική επιστολή(!), προσπάθησαν το απόγευμα να παραστούν στη γενική συνέλευση. Ο Θανάσης Μαρής, δηλαδή, καθότι ο Γκάμαρης παραμένει εξαφανισμένος. Ο Μαρής πήγε μαζί με τον αδελφό του στο κλειστό του Αγ. Θωμά, όπου συνεδρίαζε η γ.σ., αλλά δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στην αίθουσα. Στο τέλος, μάλιστα, γλίτωσαν και το... ξύλο από τους περίπου 150 φίλους της ομάδας, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για να παρακολουθήσουν από κοντά τις εξελίξεις. Οι Κωνσταντίνου και Κουτσούκος τους φυγάδευσαν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Βωβός: "Ίσως του χρόνου επιστρέψω"!

Εκ διαμέτρου αντίθετη στάση κράτησαν οι οπαδοί του Αμαρουσίου απέναντι στον Άρη Βωβό. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ αποθεώθηκε από τους παριστάμενους μετά το αίσιο τέλος που είχε η ιστορία με τους Μαρή-Γκάμαρη και μάλιστα δεν δίστασε να δώσει την υπόσχεση πως "αν του χρόνου είναι καλά τα πράγματα, δεν αποκλείεται να επιστρέψω"!

Κατόπιν όλων τούτων τον Βασίλη Κωνσταντίνου θα πλαισιώσουν στο δ.σ. της ΚΑΕ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κώστας Κουτσούκος ως αντιπρόεδρος, ο εκπρόσωπος του δήμου Σπύρος Σταθούλης και οι Πέππας και Τζελάλης.

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ