ΜΑΡΟΥΣΙ

Τελευταία διορία

Τελευταία διορία

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αμαρουσίου Θανάσης Μαρρής δεσμεύτηκε εγγράφως ότι εάν μέχρι αύριο (6/10) δεν καταθέσει 65.000 ευρώ για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής, ακυρώνεται το προσύμφωνο για τη μεταβίβαση των μετοχών του Αρη Βωβού, παύεται από το αξίωμά του και μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΚΑΕ για τη συγκρότηση νέου προεδρείου.

Στη σημερινή (5/10) κρίσιμη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο του Αμαρουσίου και όχι στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά, έδωσαν το παρών όλοι πλην Γκάμαρη.

Δηλαδή ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Σταθούλης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Θανάσης Μαρρής, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναγιώτης Αλεξανδρής ως εκπρόσωπος του μεγαλομετόχου Αρη Βωβού, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Στάθης Μόκκας και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κώστας Κουτσούκος. Ελαμψε δια της απουσίας του ο επίδοξος αγοραστής των μετοχών Γιώργος Γκάμαρης, ο οποίος «γλίτωσε» την… ανάκριση.

Επειτα από διαβουλεύσεις και πιέσεις προς το πρόσωπο του επιχειρηματία Θανάση Μαρρή, ο τελευταίος υπέγραψε έγγραφο αναλαμβάνοντας τη δέσμευση ότι αν μέχρι αύριο (6/10) δεν καταθέσει 65.000 ευρώ στον λογαριασμό της ΚΑΕ για την έκδοση εγγυητικής επιστολής τραπέζης, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί το πολυπόθητο πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1 από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, θα αποχωρήσει αυτομάτως από την προεδρία.

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι σε περίπτωση που δεν υλοποιηθεί η νέα υπόσχεση του επιχειρηματία, θα συνεδριάσει εκτάκτως το ΔΣ της ΚΑΕ Αμαρουσίου την ερχόμενη Δευτέρα (11/10) για να συγκροτήσει νέα διοίκηση και να προχωρήσει με τη στήριξη του Ερασιτέχνη και οποιωνδήποτε θελήσουν να βοηθήσουν οικονομικά στη δύσκολη προσπάθεια, που θα ξεκινήσει.

Ως τότε, όμως, ο Ερασιτέχνης θα έχει αναλάβει την υποχρέωση της κατάθεσης της εγγυητικής επιστολής στην ΕΕΑ, η οποία έχει δώσει προθεσμία στο Μαρούσι για να συμπληρώσει τον φάκελό του ως την Παρασκευή (8/10).

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ