ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γλυνιαδάκης: "Υπάρχει μεγάλη διάθεση"

Γλυνιαδάκης: "Υπάρχει μεγάλη διάθεση"
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης τόνισε πως είναι πιο έτοιμος από πέρυσι σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Redplanet.gr", ενώ υπογράμμισε πως παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα θα βρίσκει ακόμα καλύτερο ρυθμό σε άμυνα και επίθεση.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στην Τουρκ Τέλεκοκ (86-66) για τη νέα ομάδα που δημιουργείται υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

"Είμαι πιο έτοιμος φέτος σε σχέση με πέρυσι. Το καλοκαίρι δούλεψα πολύ μόνος μου και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όποτε αυτή κρίνει ότι με χρειάζεται", τόνισε.

Για τα νικηφόρα παιχνίδια στην Μπαρντίμα, ο 29άχρονος άσος υποστήριξε: "Είναι τα πρώτα παιχνίδια που παίζουμε με τον κόουτς. Κάθε παιχνίδι είναι και καλύτερο για μας, καθώς βρίσκουμε ρυθμό και στην επίθεση και στην άμυνα. Δεν μας ενδιαφέρει η δυναμικότητα του αντιπάλου.

Μας ενδιαφέρει μόνο τι κάνουμε εμείς μέσα στο γήπεδο. Να διαβάσουμε ας πούμε την αντίπαλη άμυνα σωστά. Καταφέραμε γενικότερα σε μεγάλο βαθμό να πιέσουμε σε όλο το γήπεδο, σε όλο το παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίζουμε στα φιλικά μέχρι τώρα...

Υπάρχει μεγάλη διάθεση από όλους μας και κύριος στόχος είναι να παίζουμε επιθετική άμυνα. Με αυτό τον τρόπο θα κλέψουμε πολλές μπάλες και θα καταφέρουμε να βάλουμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Οι εύκολοι πόντοι είναι κάτι που κυνηγάμε".


Ο 34άχρονος Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Η γνώμη του Γλυνιαδάκη: "Ο Ράσο είναι πολύ μεγάλος παίκτης, με θητεία στο ΝΒΑ. Με βοηθάει αρκετά και στις προπονήσεις. Είναι πολύ έμπειρος και πολύ χρήσιμος για την ομάδα".

Τέλος, ο Έλληνας άσος δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον Ντούσαν Ίβκοβιτς... "Δουλεύουμε λίγο καιρό, αλλά έχω καταλάβει ότι προσπαθεί να πάρει από όλους τους παίκτες το καλύτερο δυνατό και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ".



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ