ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Αστυνομία δικαιώνει τον Ολυμπιακό

Η Αστυνομία δικαιώνει τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ένα νέο σύμμαχο έχει στην υπερασπιστική γραμμή του για τα επεισόδια στον 4ο τελικό του ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κι αυτός δεν είναι άλλος από την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ επιβεβαιώνει αυτό που υποστήριζαν οι Πειραιώτες, ότι δηλαδή τα επεισόδια στο ΣΕΦ προκλήθηκαν από οπαδούς που είχαν βρεθεί στις εξέδρες του ΣΕΦ χωρίς εισιτήριο.

Όλα αναφέρονται στο έγγραφο της Αστυνομίας για τα μέτρα που προτείνει για την επόμενη σεζόν και που έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, στην πρώτη παράγραφο σημειώνεται ότι:

" Για την ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων στο ΣΕΦ, την εξασφάλιση της προστασίας των προσώπων που παρευρίσκονται στην εγκατάσταση και την πρόληψη – αποτροπή πράξεων βίας από φιλάθλους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τις χωροταξικές συνθήκες και τις τεχνικές ελλείψεις ασφαλείας των προσβάσεων της εγκατάστασης, εκδηλώνουν βίαιες ενέργειες κατά των αστυνομικών δυνάμεων και επιχειρούν να εισέλθουν στο στάδιο, στερούμενοι εισιτηρίων".

Όπως καταλαβαίνετε, η ΕΛ.ΑΣ δικαιώνει απόλυτα τους Πειραιώτες, αφού στην απολογία τους είχαν αναφέρει πως στο ΣΕΦ είχαν μπει οπαδοί χωρίς εισιτήρια με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια. Αυτό δηλαδή που λέει και η Αστυνομία.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί με 9 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και έχει κάνει ήδη έφεση στο ΑΣΑΕΔ. Αυτή την στιγμή, οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν την απόφαση και έχουν στο... πλευρό τους και την αστυνομία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ