ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Δεν παίξαμε όπως απαιτώ"

Ίβκοβιτς: "Δεν παίξαμε όπως απαιτώ"
INTIME SPORTS

Πίσω του θέλει να αφήσει ο Ολυμπιακός την ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και θέλει να το κάνει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο, αντιμετωπίζοντας τον Πανελλήνιο την Κυριακή για το πρωτάθλημα

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να... σβήσουν την ήττα από τη Ρεάλ με μία εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Πανελλήνιο, ανάλογη εκείνης που είχαν κάνει στο Κύπελλο Ελλάδας, όταν αντιμετώπισαν την ομάδα του Σκοιυρτόπουλου.

Πάντως, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς προειδοποιεί ότι ο Πανελλήνιος θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετικός σε σχέση με εκείνο το ματς, ενώ αναφερόμενος στο ματς της Μαδρίτης επισήμανε πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε όπως έχει την απαίτηση ο προπονητής του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Σαφώς και περιμένουμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι απ’ αυτό του κυπέλλου, αφού τότε ο Πανελλήνιος είχε μόλις ξεκινήσει. Θα είναι πιο σοβαρός αντίπαλος κι αυτό το χρειαζόμαστε. Στη Μαδρίτη δεν παίξαμε καλά, δεν παίξαμε το μπάσκετ που εγώ έχω απαίτηση να παίζει η ομάδα. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και οργάνωση για να διορθώσουμε τα λάθη.

Ο Πανελλήνιος έχει έμπειρους παίκτες. Αυτό είναι το τέταρτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για μας και θα πάμε στη Λαμία μόνο με μια προπόνηση αφού λόγω του ταξιδιού φτάσαμε αργά από τη Μαδρίτη. Πιστεύω όμως ότι θα έχουμε τη συγκέντρωση που απαιτείται και θέλω".

Μέγιστη σοβαρότητα συνέστησε και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης για το ματς με τον Πανελλήνιο: "Αν έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι του κυπέλλου και δεν αντιμετωπίσουμε τον Πανελλήνιο με τη μέγιστη σοβαρότητα και συγκέντρωση θα έχουμε πρόβλημα.

Στη Μαδρίτη δεν παίξαμε καθόλου καλά και πρέπει να δείξουμε ότι κάτι μάθαμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η χρονιά είναι στο ξεκίνημά της και σίγουρα και οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν επιτρέπεται να παίζουμε έτσι".

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Γλυνιαδάκης, Πελεκάνος, Έρτσεγκ και Βασιλόπουλος οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ