ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Ματς προετοιμασίας"

Ίβκοβιτς: "Ματς προετοιμασίας"
Ίβκοβιτς INTIME SPORTS

Ως ματς προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε το ματς με την Καβάλα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς που τόνισε ότι ο Σπανούλης ξέρει πως να χειριστεί την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ.

" Ήταν ματς προετοιμασίας για το ντέρμπι. Δώσαμε χρόνο στον Βασιλόπουλο, που δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και μπήκε στην πεντάδα στο δεύτερο μέρος. Ήταν πολύ καλός και νομίζω ότι θα μας βοηθήσει, δίνει ενέργεια και έχει πολύ καλή αντίδραση".

"Μόλις μπει με την ομάδα κανονικά, θα είναι έτοιμος πιστεύω στο Top 16 να παίξει παραπάνω. Έχουμε το απρόβλεπτο τώρα με τραυματισμό του Κέσελ, που μοιάζει με ελαφρύ διάστρεμμα και θα δούμε αν είναι έτοιμος, αλλά είναι δύσκολο να παίξει στο επόμενο ματς".

" Το ντέρμπι είναι ένα ματς πρωταθλήματος όπως και τα υπόλοιπα. Ο Μίλος μπορεί να παίξει καλύτερα απ' ότι έπαιξε, αλλά δεν έχει σχέση με το ντέρμπι αυτό. Έπαιξε όπως έπαιξε. Δουλέψαμε καλά στις γιορτές, σκληρά. Χάσαμε όμως τη συγκέντρωσή μας λίγο, λόγω της κλήρωσης ή του ντέρμπι. Δεν ψάχνω δικαιολογίες και πάντα η ευθύνη η μεγαλύτερη είναι η δική μου".

Για την επιστροφή του Σπανούλη στο ΟΑΚΑ, είπε: " Εγώ θα ετοιμάσω τους παίκτες μου για να παίξουν εύκολο ματς. Δεν είναι δύσκολο γιατί ο Παναθηναϊκός είναι γηπεδούχος και έχει πλεονέκτημα έδρας. Δεν σκέφτομαι από τώρα για τον Σπανούλη ειδικά. Είναι το πρώτο του ντέρμπι εναντίον της παλιάς του ομάδας. Έπαιζε σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά ξέρει ότι άλλαξε ομάδα και ξέρει το γιατί".

"Ο ίδιος γνωρίζει πώς μπορεί να το αντιμετωπίσει. Από σήμερα το βράδυ σκέφτομαι το ματς αυτό. Θα είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι, αυτό είναι σίγουρο. Θα ετοιμαστεί η ομάδα όπως πρέπει".

Αναφερόμενος στον Ματ Νίλσεν είπε: " Είναι έτοιμος πλέον στην προπόνηση. Θα δούμε αν θα μπει για το ντέρμπι, γιατί πρέπει να βγει και κάποιος ξένος για να παίξει".

Όσο για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, τόνισε: " Δεν ξέρω πόσο καιρό ακριβώς έλειψα. Δούλεψα για να επιστρέψω όσο μπορώ πιο γρήγορα. Θέλαμε ένα καλό ματς με εύκολους πόντους και τρέξιμο. Κάναμε κακό τρίτο δεκάλεπτο και εκεί η Καβάλα μας κέρδισε".

"Πρέπει να βελτιωθούμε, ώστε να κάνουμε λιγότερα λάθη και να μη δίνουμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Έχουμε τρεις μέρες να δουλέψουμε μέχρι τον Παναθηναϊκό για να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

Για το ματς με τους Πρωταθλητές Ελλάδας είπε: " Δεν στοχοποιούμε το ματς με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα είναι μια σπουδαία ομάδα, όμως είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Οι ομάδες κερδίζουν τα ματς και ελπίζω να παίξουμε καλά σαν ομάδα. Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Κέσελ και ελπίζω να είναι και αυτός έτοιμος για τον αγώνα".

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε: " Έχουμε αυτογνωσία. Ξέραμε τι ματς ήρθαμε να παίξουμε. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για να παίξει με τον Παναθηναϊκό. Δεν συνηθίζουμε να παίζουμε τόσα πολλά ματς σε τρεις μέρες και κάναμε rotation για να έχουμε φρέσκους παίκτες".

"Χρησιμοποιήσαμε σωστά το ματς, σαν εμπειρία για τη συνέχεια που μας περιμένει. Εύχομαι καλή επιτυχία στο ντέρμπι, πολιτισμένο ματς σε καλές συνθήκες, καλή συνέχεια και στην Ευρώπη".

Τέλος, ο Χρήστος Παπανικολάου είπε: " Ήταν ένα δύσκολο τεστ για μας. Ανταπεξήλθαμε σχετικά καλά, όμως έρχονται δύσκολα ματς και ελπίζω να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Εύχομαι με τη νέα χρονιά ό,τι καλύτερο για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, που είμαστε φίλοι από παλιά και ελπίζω να ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ