ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Ποντάρουμε στον κόσμο"

Ίβκοβιτς: "Ποντάρουμε στον κόσμο"
INTIME SPORTS

Στη δύναμη του κόσμου ποντάρουν πολλά οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, που τόνισε ότι η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη αλλά θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

" Κάθε εναρκτήριο ματς σε οποιαδήποτε διοργάνωση είναι δύσκολο. Και για εμάς είναι ακόμη πιο δύσκολο επειδή έχουμε δώσει μόνο ένα επίσημο παιχνίδι μέχρι τώρα και δεν είμαστε έτοιμοι. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια εξαιρετική ομάδα, η οποία έχει αλλάξει τη φιλοσοφία της και έχει στο ρόστερ της αρκετούς “επιθετικούς” παίκτες όπως ο Τάκερ, ο Ροντρίγκες, ο Σουάρες και ο Γιουλ", είπε ο Ντούντα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

" Θεωρώ πως η Ρεάλ θέλει να παίξει ένα γρήγορο μπάσκετ φέτος και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα μας. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε ακόμη πιο γρήγορα από ότι συνηθίζαμε. Δεν υπάρχουν αργές και γρήγορες ομάδες. Υπάρχουν ομάδες που τρέχουν και ομάδες που δεν τρέχουν. Ποντάρουμε στη δύναμη των οπαδών μας, αλλά δεν πιστεύω πως οι οπαδοί μπορούν μόνοι τους να κερδίσουν ένα ματς".

Στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρθηκε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και ο Βασίλης Σπανούλης, που θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

" Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα για φέτος και στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διαδρομής σε αυτή τη διοργάνωση. Η Ρεάλ είναι μια σπουδαία και ιστορική ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι πιο έτοιμη από εμάς επειδή έχουν παίξει περισσότερα επίσημα ματς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να αρχίσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Μεσίνα: " Συμπαγής ο Ολυμπιακός"

Από την πλευρά του ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Έτορε Μεσίνα τόνισε: " Είναι τιμή για μας και τον Ολυμπιακό που θα παίξουμε στο εναρκτήριο ματς της νέας σεζόν της Ευρωλίγκας. Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στο παιχνίδι, πιστεύω πως πρόκειται για δύο ομάδες με αρκετό μέλλον, που έχουν στο ρόστερ τους αρκετά καλούς νεαρούς παίκτες. Ελπίζω να τους δούμε αντιπάλους σε πολλούς αγώνες".

"Ο Ολυμπιακός είναι μια συμπαγής ομάδα, αρκετά οργανωμένη. Αυτό που αποτελεί κλειδί όλο σε παιχνίδια των ομίλων είναι να περιορίσουμε τα λάθη μας, να έχουμε τον έλεγχο τον ριμπάουντ και να πάμε το ματς στον δικό μας ρυθμό. Δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και στόχος μας είναι να αρχίσουμε με το δεξί στην Ευρωλίγκα".

Τέλος, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ σημείωσε: " Είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι που θα αγωνιστούμε στο εναρκτήριο ματς της Ευρωλίγκας, επειδή απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Θα είναι παιχνίδι υψηλού επιπέδου,, μια και ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα και πολύ δύσκολος αντίπαλος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ