ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κατατέθηκε η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ

Κατατέθηκε η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ
Αδερφοί Αγγελόπουλοι INTIME SPORTS

Όπως αναμενόταν άλλωστε, ο Ολυμπιακός κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για τη μείωση της ποινής που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια στον τέταρτο τελικό με τον Παναθηναϊκό της περασμένης σεζόν.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού κατέθεσαν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και πλέον περιμένουν να οριστεί η δικάσιμος, η ημέρα δηλαδή που θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Οι "ερυθρόλευκοι" τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για 9 αγωνιστικής και πρόστιμο 110.000 ευρώ και ευελπιστούν ότι στο ΑΣΕΑΔ θα μειωθούν οι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών που τους επιβλήθηκαν.

Στο μεταξύ, προγραμματίστηκε νέο φιλικό παιχνίδι αυτή τη φορά με τον Άρη την Κυριακή στις 12 Σεπτεμβρίου (13.00) στο Πανόραμα. Νωρίτερα, η ομάδα του Ίβκοβιτς θα αγωνιστεί με το Μαρούσι στο ΣΕΦ την Τετάρτη (8/9-12.00) και με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (10/9 – 18.30), φυσικά υπό τις οδηγίες των Αγγέλου και Τόμιτς μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της Σερβίας στο Μουντομπάσκετ.

Άλλωστε, την Τρίτη η ομάδα θα προπονηθεί στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ. Όλο αυτό το διάστημα που γινόταν η προετοιμασία στο Καρπενήσι το παρκέ βάφτηκε από την αρχή και διαγραμμίστηκε για να εναρμονιστεί στους νέους κανονισμούς.

Όσον αφορά τους Έλληνες διεθνείς θα μπουν στις προπονήσεις την Τρίτη 14 του μήνα, από το Σάββατο όμως θα ξεκινήσουν ειδικό αερόβιο πρόγραμμα. Παράλληλα, οι Μπουρούσης και Σπανούλης θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις στις 13/9. Ο Ματ Νίλσεν ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αυστραλία στο Μουντομπάσκετ δεν έχει ακόμα προγραμματιστεί το πότε θα έρθει στην Ελλάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ