ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρίσιμη Πέμπτη για Μπουρούση

Κρίσιμη Πέμπτη για Μπουρούση
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Γιάννης Μπουρούσης, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται το χέρι του. Όλοι απεύχονται να αποφύγει το νυστέρι.

Ο Γιάννης Μπουρούσης θα εξεταστεί από τους γιατρούς του Ολυμπιακού την Πέμπτη, ούτως ώστε να διαπιστωθεί πως είναι το χέρι του και να αποφασιστεί το επόμενο βήμα.

Δύο τινά υπάρχουν αυτή τη στιγμή για την περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση... Ή το χέρι του "έδεσε" και θα πιάσει μπάλα τις επόμενες μέρες ή θα αναγκαστεί να μπει στο χειρουργείο.

Φυσικά, όλοι απεύχονται να ισχύσει το δεύτερο σενάριο και ο παίκτης να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας του, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας για να ξεκινήσει να γυμνάζεται με μπάλα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Έλληνας σέντερ τραυματίστηκε σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας πριν την έναρξη του Μουντομπάσκετ και αγωνίστηκε στους αγώνες με δεδομένη και την απουσία του Σχορτσανίτη στο ξεκίνημα της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει τότε να ενημερωθεί από την ΕΟΚ, προκειμένου να διασφαλίσει κάποια πράγματα, ωστόσο και ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να παίξει για να ενισχύσει την ομάδα.

Από τότε που επέστρεψε από την Τουρκία, προσπαθεί με συντηρητική αγωγή και φάρμακα να ξεπεράσει το πρόβλημά του και πλέον την Πέμπτη θα μάθει και αυτός αν τα κατάφερε να αποφύγει το... νυστέρι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ