ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεταγραφές τέλος...

Μεταγραφές τέλος...
INTIME SPORTS

Από τον Ολυμπιακό ενημέρωσαν πως οι μεταγραφές της ομάδας έχουν ολοκληρωθεί και πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται η ονοματολογία. Εκπλήξεις στην αποστολή.

Ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει κάποιον άλλον παίκτη από τη στιγμή που έχει ήδη 16 παίκτες στο δυναμικό του και το ξεκαθάρισε, προκειμένου να σταματήσει και η μεταγραφολογία.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν πως οι μεταγραφές τελείωσαν, προκειμένου να σταματήσουν να ακούγονται καθημερινά ονόματα που αποπροσανατολίζουν την ομάδα.

Κατά τα άλλα, η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχώρησει το πρωί της Δευτερας (10.30) για την Κωνσταντινουπολη. Στην Τουρκίια θα ταξιδέψουν οι Παπαλουκάς, Νεστέροβιτς, Λούκας, Σπανούλης, Χαλπερίν, Κέσελι, Μαυροκεφαλίδης, Γλυνιαδάκης, Νίλσεν, Παπανικολάου και Τεοντοσιτς.

Στην Αθήνα θα μείνουν οι τραυματίες Μπουρούσης, Έρτσεγκ, Πελεκάνος (μυϊκοί σπασμοί στη μέση) αλλά και οι νεαροί Σλούκας, Κατσίβελης οι οποίοι θα συνεχίσουν προπονήσεις με τους Γκατζούλη και Μαρμαρινό στο βοηθητικό του ΣΕΦ. Οι δύο τελευταίοι παίκτες είναι πιθανόν να δοθούν δανεικοί και αποτελεί σίγουρα έκπληξη το γεγονός ότι έμεινε πίσω ο Σλούκας και ακολούθησε την αποστολή ο Χαλπερίν.

Η απόφαση του Ίβκοβιτς να πάρει στην αποστολή τον Ισραηλινό σημαίνει ότι τον υπολογίζει και ότι στηρίζει σε αυτόν πολλά, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν με το ένα... πόδι εκτός ομάδας.

Μάλιστα, για να μπορέσουν οι παίκτες να δουλέψουν σωστά στην Ελλάδα θα παραμείνουν εδώ ο φυσιοθεραπευτής Παναγιώτης Μπαλατσός, ο γιατρός Γιώργος Τσικούρης και ο φροντιστής Μίλτος Παπαδημητρίου. Στην Τουρκία δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν σωστά λόγω έλλειψης γηπέδου και για αυτό επιλέχθηκε να μείνουν πίσω όλοι οι άνθρωποι της ομάδας για να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Παρ' όλα αυτά, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μόλις επιστρέψει η αποστολή από την Τουρκία θα ενημερωθεί για την πορεία των προπονήσεων στην Αθήνα και στη συνέχεια θα λάβει τις αποφάσεις του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ