ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Όλοι με αγκάλιασαν"

Σπανούλης: "Όλοι με αγκάλιασαν"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει κανένα πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Όπως είπε, μάλιστα, αισθάνεται πολύ καλά και θα προσπαθήσει μαζί με τους συμπαίκτες του, ό,τι μπορεί για να φτάσει στους στόχους του.

Από τα κεντρικά πρόσωπα της παρουσίασης ο Βασίλης Σπανούλης, πρόβαρε τη φανέλα με το νο 7, ήταν άνετος και παραδέχθηκε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα προσαρμογής.

Ο διεθνής άσος σχολίασε: " Δεν είχα πρόβλημα να προσαρμοστώ. Ήδη είμαι πολύ καλά. Η διοίκηση είναι δίπλα, οι προπονητές, κόσμος, όλοι μου έδειξαν αγάπη από την αρχή. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να βγάλουμε τα πάντα στο γήπεδο. Οι στόχοι είναι γνωστοί. Ο βασικότερος είναι, να παίξουμε ουσιώδες μπάσκετ και αποτελεσματικό. Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι, θέλουμε χρόνο. Μπήκαμε σε διαφορετικές περιόδους, θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Το βασικό είναι, να προχωράμε βήμα- βήμα και να ‘μαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας".

Για τον Σπανούλη, η ζωή συνεχίζεται: " Πρέπει και μπορείς να το συνηθίζεις. Τα επεισόδια είναι καλό να τα αφήσουμε για το μπάσκετ".




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ