ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμφίβολος ο Γκιστ για τον τελικό

Αμφίβολος ο Γκιστ για τον τελικό
INTIME SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ δεν πήρε ούτε σήμερα (8/2) μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και η συμμετοχή του στον τελικό με τον Άρη είναι αμφίβολη. Δείτε videos...

Αποστολή στο Ηράκλειο: Αντωνία Μαραγούσια

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αυριανό (9/2) τελικό με αντίπαλο τον Άρη, όπου κρίνεται ο πρώτος τίτλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του για τον τελικό με τους "κιτρινόμαυρους" πλην του Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός του "τριφυλλιού" που ταλαιπωρείται από τράβηγμα δεν πήρε ούτε σήμερα μέρος στην προπόνηση της ομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό "Δύο Αοράκια" με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να είναι αμφίβολη για την αυριανή αναμέτρηση.

Η συμμετοχή του Αμερικανού αναμένεται να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως όλοι την ομάδα γνωρίζουν ότι θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι κι προσηλωμένοι στο πλάνο για να πάρουν τη νίκη που ισοδυναμεί με την κατάκτηση του τροπαίου.

Ούκιτς: "Όλα εξαρτώνται από εμάς"

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς είπε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: " Είναι ξεκάθαρο πως όλα σε αυτό το παιχνίδι εξαρτώνται από μας. Από το πόσο συγκεντρωμένοι θα είμαστε, πόση ενέργεια θα καταθέσουμε στο παρκέ. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και με ενέργεια όπως είμαστε συνήθως στα μεγάλα παιχνίδια, τότε δεν έχω αμφιβολία για την κατάληξη του παιχνιδιού. Με όλο το σεβασμό στον Αρη, ο οποίος είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, κατά τη γνώμη μου όλα εξαρτώνται από μας".

Από την πλευρά του, ο Γιόνας Ματσιούλις τόνισε ότι κανένας δεν περιμένει ένα εύκολο παιχνίδι απέναντι στον Άρη, δηλώνοντας πώς θα είναι μία σκληρή μάχη, όπως όλοι οι τελικοί: " Κανείς από μας δεν θεωρεί πως θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε για ένα σκληρό παιχνίδι. Εχουν αλλάξει προπονητή και έχουν επίσης αλλάξει λίγο τον τρόπο παιχνιδιού τους. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτό που είχαμε δώσει με τον Αρη πριν από λίγους μήνες στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα. Θα είναι μια σκληρή μάχη που θα κριθεί όπως όλοι οι τελικοί".

Τέλος, για το αν το τρόπαιο θα είναι δώρο για τον ίδιο, καθώς την Δευτέρα (10/2) έχει γενέθλια είπε: " Από τότε που γεννήθηκα θυμάμαι πως οι τελικοί έπεφταν συνήθως πολύ κοντά στα γενέθλιά μου. Το να κερδίζω κύπελλα είναι η προτεραιότητά μου, ανεξάρτητα αν είναι κοντά στα γενέθλιά μου ή όχι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ