ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απρόσμενοι επισκέπτες

Απρόσμενοι επισκέπτες
INTIME SPORTS

Ο Γιόνας Ματσιούλις και ο Νίκος Παππάς εμφανίστηκαν στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 23/12). Μοναδική απουσία ήταν αυτή του Ούκιτς.

Για πρώτη φορά μετά τις 7/12, οπότε διαγνώστηκε με θλάση στη δεξιά γάμπα, ο Γιόνας Ματσιούλις πάτησε στο παρκέ του ΟΑΚΑ και "έβγαλε" μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού. Δεν ήταν όμως, ο μόνος που επέστρεψε στη ρουτίνα των "πρασίνων", όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω Twitter.

Ο Νίκος Παππάς, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ από τις 4/12, οπότε οι καθ' ύλην αρμόδιοι τον ενημέρωσαν ότι έχει κακώσεις συνδέσμων, στο δεξί αγκώνα, επίσης έκανε παρέα στους συμπαίκτες του, σε μέρος της εκγύμνασης τους. Αν θα παίξουν εναντίον του Ολυμπιακού, τη Δευτέρα 223/12; Αυτό το ενδεχόμενο δεν αποκλείεται για τον Λιθουανό, ενώ θεωρείται απίθανο για τον διεθνή γκαρντ -γιατί πρωτίστως όλοι ενδιαφέρονται για την υγεία του, σε βάθος χρόνου.

Η μόνη απουσία ήταν αυτή του Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος έπαθε θλάση στο δικέφαλο μηριαίο, στο ματς με τη Μακάμπι, την Πέμπτη 19/12.

Μετά την προπόνηση της Κυριακής (22/12), η αποστολή των "πρασίνων" θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ