ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Diamant(idi)s are for ever

Diamant(idi)s are for ever
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έστειλε το ματς στην παράταση με 13 πόντους σε κάτι περισσότερο από 70'' αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Το Sport24 θυμάται... άλλες 10 περιπτώσεις! (VIDEOS)

Διαμαντίδης στο λέι απ... Μέσα! Διαμαντίδης στις βολές... Μέσα! Διαμαντίδης από τα 8μ.... Μέσα! Ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 13 πόντους θα έχει να θυμάται για πολύ καιρό ακόμα το χθεσινό παιχνίδι με την Ολίμπια... Αλλά η αλήθεια είναι ότι την κατάσταση στα χέρια του την έχει πάρει πολλές φορές.

Τόσο με την φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Όταν η μπάλα καίει εξάλλου... Η μπάλα πάει στον Διαμαντίδη!

Πάμε να θυμηθούμε όλες τις άλλες περιπτώσεις πριν της χθεσινής... Ίσως πάντως το... "Ολύμπια" τον εμπνέει γιατί υπάρχουν πολλές φάσεις κόντρα στον... Ολυμπιακό!

Τελικός Κυπέλλου 2009

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 64-63... Ξαφνικά ο Διαμαντίδης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. 64-66, 66-69, 64-72 και ο τελικός κάπου εκεί τελειώνει! Ιδού και τα πειστήρια...

Επίσης στα κατορθώματα του βάλτε και ένα τρίποντο που άλλαξε όλο το παιχνίδι με αντίπαλο την Σιένα στο 77-76 στο ΟΑΚΑ... Πηγαίνετε στο 3'30'' και θα καταλάβετε...

Το ίδιο είχε κάνει και κόντρα στην Μπανταλόνα το 2006 στην Ισπανία, όταν οι πράσινοι χάνουν σε όλο το παιχνίδι και ο Διαμαντίδης με τρίποντο λίγο πριν το τέλος κάνει το 75-76. Μετά ευστοχεί και σε μία ακόμα βολή για να κλειδώσει τη νίκη με 82-79 των πρασίνων.

Και επίσης το ίδιο έχει κάνει στις 16 Νοεμβρίου το 2005 στην Σιένα... Ο Παναθηναϊκός χάνει με 77-73 στο 39'... Ο Διαμαντίδης με γκολ φάουλ μειώνει και οι Τσαρτσαρής και Χατζηβρέττας κάνουν με βολές το 78-80. Ο Πετσίλε πάει προς το καλάθι, αλλά ο Διαμαντίδης είναι εκεί για να τον κόψει και να βάλει τις βολές για το μεγάλο διπλό.

Για το παιχνίδι με την Ολίμπια, μπορείτε να δείτε το buzzer beater στο Νο2 του Τορ 10

Αμυντικά κατορθώματα...

Ο Διαμαντίδης δεν σκοράρει μόνο... Κλέβει και κόβει... Ρωτήστε τον Μουλαομέροβιτς το 2006 και τον Άκερ το 2007...

Σε αυτό το παιχνίδι με τον Άκερ είχε πετύχει και το νικητήριο καλάθι στο τέλος της παράτασης που διαμόρφωσε το τελικό 86-85... Sto 1'46'' στο video που ακολουθεί

Όταν η μπάλα καίει

Πάμε στις 7 Νοεμβρίου στην Χάλα Πιονίρ... Η Παρτιζάν του Πέκοβιτς μειώνει και φτάνει τους πράσινους ισοφαρίζοντας σε 90-90 30'' πριν το τέλος και μετά από άστοχο τρίποντο του Σπανούλη και καλάθι του μετέπειτα παίκτη του τριφυλλιού. Ο Διαμαντίδης κερδίζει το φάουλ και με όλο τον κόσμο όρθιο να τον γιουχάρει είναι εκνευριστικά ψύχραιμος και ευστοχεί και στις δύο βολές, με τον Βελίσκοβιτς μετά να χάνει το τρίποντο.

Δείτε ή μάλλον ακούστε τι γινόταν στις βολές του...

Και με την Εθνική...

Δεν θα γράψουμε τίποτα άλλο... Απλά... Βάλτο αγόρι μου!

Bonus... το τρίποντο μπροστά στον Λε Μπρον Τζέιμς

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ