ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξύμνησε Ζούμπο ο Ζοτς

Εξύμνησε Ζούμπο ο Ζοτς
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στην καλή εμφάνιση του νεαρού Ζούμπου, μίλησε για το ματς με την ΤΣΣΚΑ, την ώρα που ο Βαγγέλης Αλεξανδρής παραδεχόταν ότι η ομάδα του σήμερα δεν ήταν ούτε... για προπόνηση!

Άλλες χρόνιες ίσως το ματς του Παναθηναϊκού με το Μαρούσι να ήταν ντέρμπι... Φέτος πολύ λίγο στάθηκαν οι πρωταγωνιστές σε αυτό καθ' αυτό το ματς μετά το τέλος του.

Χαρακτηριστικά, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε περισσότερο για την ΤΣΣΚΑ παρά για το Μαρούσι...

"Ήταν ένα παιχνίδι που δουλέψαμε την επίθεση μας κόντρα σε ζώνη και αυτό είναι κάτι που οι παίκτες μας πρέπει να βελτιώσουν. Πρέπει να διαβάζουν την άμυνα και να αντιδρούν σωστά.

Βλέποντας τα στατιστικά δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο παιχνίδι που όλοι οι παίκτες έχουν δώσει ασίστ. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ομαδικότητα.

Επίσης σημαντικό για μας είναι κάποιοι παίκτες που αγωνίστηκαν εξαιρετικά σήμερα να βοηθήσουν στην Ευρωλίγκα.

Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι θα αναγκαστούμε να πάμε στην Ρωσία μία μέρα νωρίτερα και ίσως να μην κάνουμε και προπόνηση... Ποιος ξέρει μπορεί να παίξουμε και καλύτερα χωρίς προπόνηση", είπε αρχικά.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ερωτήθηκε και για τις μεγάλες διαφορές που κερδίζει ο Παναθηναϊκός στις πρώτες έξι αγωνιστικές και πόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει ίσως και αρνητικά την ομάδα του... "Όλα εξαρτώνται από την αντίπαλη ομάδα. Και όλα από το πως αντιμετωπίζει την κατάσταση η δική σου ομάδα.

Εμείς θέλουμε να χρησιμοποιούμε όλους τους παίκτες. Σε εύκολα παιχνίδια κάποιοι ίσως παίξουν περισσότερο, ίσως να δώσουμε και εμείς χρόνο σε κάποιους άλλους που προέρχονται από τραυματισμό"

Όσον αφορά το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ τόνισε ότι... "Κάθε φορά που μία ομάδα αλλάζει προπονητή, οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν ότι όλα τα άσχημα οφείλονται στον προπονητή. Γιατί πάντα για όλα φταίει ο προπονητής... Αυτή είναι η ζωή μας.

Είναι πιο εύκολο να αλλάξεις ένα άτομο, από το να αλλάξεις 12. Για αυτό περιμένουμε τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ να παίξουμε με μεγάλο κίνητρο.

Είναι καλή ομάδα και δεν την θεωρούσαν τυχαία φαβορί για να πάει στο Final Four"

Τέλος αναφέρθηκε και στα παιδιά της Ακαδημίας που έρχονται να βοηθήσουν το αντρικό... "Αρχικά πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ανδρέα Πιστιόλη που είναι υπεύθυνος και έχει συνεργασία με τους προπονητές των ακαδημιών.

Η απόφαση το ποια παιδιά θα έρθουν είναι του Ανδρέα και του Δημήτρη Ιτούδη. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να χρησιμοποιώ νεαρούς παίκτες το κάνω.

Ο Ζούμπος σήμερα έπαιξε τέλεια επιθετικά. Και είναι σπάνιο να το βλέπεις αυτό σε ένα 17χρονο. Έκανε λάθη στην άμυνα αλλά αυτό οφείλεται στο πως παίζουν στα τμήματα ακαδημιών.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό πράγμα είναι πως όλα αυτά τα νεαρά παιδιά έχουν πολλούς γύρω τους που τους λένε πως θα δουλέψουν και τι θα κάνουν. Αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι ο μοναδικός που ενδιαφέρεται είναι ο προπονητής τους..."

Ο Κώστας Καϊμακόγλου αντιμετώπισε την πρώην του ομάδα και στάθηκε και σε αυτό το γεγονός μετά το τέλος του αγώνα...

"Για μένα ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί ανδρώθηκα στο Μαρούσι. Χάρηκα που είδα πολλά άτομα που έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Την παρακολουθώ ακόμα και εύχομαι να μην κινδυνεύσει και να παραμείνει στην Α1 γιατί της αξίζει μετά από τόσα που έχει καταφέρει

Εμείς μετά από ένα άσχημο παιχνίδι, θέλαμε να πάρουμε μία νίκη και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση με υψηλό κίνητρο. Από εδώ και πέρα έχουμε ένα παιχνίδι στην Ρωσία που πρέπει να το δούμε σαν τελικό και να μην ξανακάνουμε τα λάθη που κάναμε κόντρα στην Βαλένθια"

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο σήμερα... "Είναι πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια που έρχομαι να αντιμετωπίσω τον Παναθηναϊκό και πρέπει να παίξω τόσο παθητικά. Σήμερα για πρώτη φορά δεν έπαιξα μαν του μαν αλλά χρησιμοποίησα ζώνη κοντά για 30'.

Ξέρω ότι ο κόουτς Ομπράντοβιτς δεν κέρδισε τίποτα από το παιχνίδι σήμερα. Του εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια.

Εμείς από την στιγμή που χτύπησε ο Γκαγκαλούδης δεν περιμέναμε κάτι σημαντικό. Τόσο ο Ακεψιμαϊδης όσο και ο Ουέιντεν φαίνονται ότι είναι σε τρικυμία.

Φέραμε τον Μπάγκαριτς και με την επιστροφή του Γκαγκαλούδη περιμένουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα παραμείνει στην κατηγορία", τόνισε.

Από την μεριά του ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς είπε: "Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Αλλά ο Παναθηναϊκός είναι σε πάρα πολύ υψηλότερο επίπεδο από εμάς. Δεν παίξαμε καλά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας. Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος και έπαιξε εξαιρετικά"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ