ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή και διευκρινίσεις

Επιστροφή και διευκρινίσεις
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι οι δηλώσεις του στην Σέρβικη τηλεόραση παραποιήθηκαν, την ώρα που μαζί με τον Άλεξ Μάριτς επέστρεψαν στην Ελλάδα για να ξαναρχίσουν οι προπονήσεις. Τέπιτς: "Να πάμε καλύτερα φέτος"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς διέψευσε ότι έκανε συγκεκριμένες δηλώσεις για τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά δεν αρνήθηκε ότι είπε τα υπόλοιπα στην συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «zone press» της σερβικής τηλεόρασης (СОС каналу)

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Goal τόνισε ότι η δήλωση του «…μίλησα με τον Σπανούλη μία φορά και έκτοτε δεν επικοινώνησα ξανά. Ίσως και να έπρεπε γιατί είναι ένας παίκτης που συνέβαλε τα μέγιστα σε αρκετούς από τους τίτλους που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός», δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και πως ποτέ δεν την είπε.

Δηλώσεις από την άλλη έκανε και ο Μιλένκο Τέπιτς. Αναλυτικά ο Σέρβος γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα «kosarka.rs» για...

... την απόδοσή του με την φανέλα της Εθνικής Σερβίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα:

«Υπάρχουν πράγματα που είναι δύσκολο να εξηγηθούν. Ένα από αυτά είναι η απόδοσή μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Απλά δεν ήμουν σε φόρμα. Ξέρω ότι περίμενα περισσότερα από μένα συγκριτικά με όσα έδωσα, αλλά γι’ αυτή την απόδοση δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

Είμαι 23 χρονών, είμαι ικανοποιημένος από την σεζόν και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με σοβαρούς τραυματισμούς, οπότε οτιδήποτε άλλο μπορεί να ξεπεραστεί. Η Εθνική Σερβίας, πέτυχε ένα καλό αποτέλεσμα και αυτό ίσως είναι πιο σημαντικό».

... την απαιτούμενη ξεκούρασή του, μετά το «γεμάτο» αγωνιστικό περασμένο καλοκαίρι:

«Πέρασα το χρόνο μου μεταξύ Νόβι Σαντ και Βελιγραδίου. Αναπαύτηκα όσο μπορούσα αυτή την εβδομάδα. Μας περιμένει μία δύσκολη αγωνιστική περίοδος κατά την οποία θέλουμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα πράγματα από την τελευταία σεζόν, οπότε ήταν λογικό να ενταχθώ στην προετοιμασία το συντομότερο δυνατό. Συναντήθηκα με την ομάδα μου στο Ζλάτιμπορ».

... τον πρόσφατο τραυματισμό του:

«Δεν είναι σοβαρός τραυματισμός, πρέπει να ξεκουραστώ. Θα είμαι καλά σε δύο ή τρεις μέρες και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είμαι έτοιμος για το τουρνουά στη Μόσχα».

Οι πράσινοι επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και το Σάββατο αναχωρούν για την Μόσχα και το τουρνουά "Αλεξάντερ Γκομέλσκι"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ