ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για το διπλό που δίνει πρώτη θέση

Για το διπλό που δίνει πρώτη θέση
Βουγιούκας INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται στις 20.15 στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Εφές και θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο του.

Οι Μάριτς και Μπατίστ θα βλέπουν τις προσπάθειες των πρασίνων από την τηλεόραση, αλλά όπως δήλωσαν οι Βουγιούκας και Τέπιτς, όλοι οι πράσινοι είναι έτοιμοι να παίξουν και για αυτούς.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην Εφές που καίγεται για τη νίκη. Αν κερδίσει πάντως, το παιχνίδι με την Μιλάνο την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι... τυπική διαδικασία.

Αυξημένο χρόνο συμμετοχής σήμερα θα έχει ο Ίαν Βουγιούκας, πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στην Α1. " Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα μας λείψει και ο Μάριτς. Αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να καλύψουμε και τα κενά τους. Η Εφές καίγεται για το παιχνίδι και στην Ευρωλίγκα ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε, για αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και να παλέψουμε για τη νίκη", ήταν τα λόγια του.

Όλοι οι πράσινοι όμως, πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω... " Είναι ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Η Εφές είναι μία πολύ καλή ομάδα και θέλει τη νίκη για να ελπίζει. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να βγούμε πρώτοι στον όμιλο. Δυστυχώς έχουμε αρκετά προβλήματα με τελευταίο αυτό του Μάριτς. Ευτυχώς ο Βουγιούκας παίζει πάρα πολύ καλά και μπορεί να καλύψει το κενό του. Υπάρχουν παίκτες για όλες τις θέσεις και μπορούμε να καλύψουμε όλα τα κενά", πρόσθεσε ο Μιλένκο Τέπιτς.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 20.15 και θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ