ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Δεν υπάρχει τέλος!"

Γιαννακόπουλος: "Δεν υπάρχει τέλος!"
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να ήταν από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό (video).

Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, προσθέτοντας το 13ο Κύπελλο στη συλλογή του μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό.

" Είναι ένας νέος τίτλος και κάθε καινούριος τίτλος προσθέτει ένα κερασάκι. Ήταν ένας όμορφος αγώνας, υπήρχε ένας σπουδαίος αντίπαλος, αλλά η ομάδα μου στο τέλος κράτησε την ψυχραιμία της και πήρε τον αγώνα", ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και συμπλήρωσε όσον αφορά την αντιπαλότητα των οπαδών:

" Λυπάμαι για αυτό το πράγμα που γίνεται και υπάρχει αυτή η αντιπαλότητα, ο αθλητικός ενώνει και δεν διχάζει. Μου γίνει μεγάλη χαρά αυτός ο τίτλος γιατί όταν ξοδεύεις θέλεις να ανταμείβονται οι κόποι σου. Τα παιδιά με έστειλαν στον έβδομο ουρανό".

Ο Γιαννακόπουλος αμέσως μετά κατέβηκε στα αποδυτήρια και αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του είπε πώς " δώσαμε, δίνουμε και θα δίνουμε για τον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει τέλος!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ