ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Να δίνουμε το 120%"

Ομπράντοβιτς: "Να δίνουμε το 120%"
INTIME SPORTS

Την προσοχή ενόψει ΑΕΚ επέστησε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να δίνουν στο παρκέ το 120% των δυνατοτήτων τους.

Ο τεχνικός των "πρασίνων" θέλει να ξεχαστεί η ήττα από την Εφές Πίλσεν το συντομότερο δυνατόν και να συγκεντρωθούν οι παίκτες του στην ερχόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο Ομπράντοβιτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

"Το ζητούμενο για εμάς, για μία ακόμη φορά, είναι να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας. Είναι το πρώτο στοιχείο. Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με κίνητρο και δύναμη από το πρώτο λεπτό. Ο αγώνας απέναντι στην Έφες Πίλσεν ανήκει στο παρελθόν, αλλά είδαμε τη διαφορά που είχαμε από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρέπει όλοι να δίνουν το 120% κάθε φορά που μπαίνουν στο παρκέ. Και θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Βασικοί, όσοι έρχονται από τον πάγκο, όλοι. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα.Υπάρχουν οι σημαντικές απουσίες του Μπατίστ και του Μάριτς, αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε δικαιολογίες και δεν θα το κάνουμε και τώρα... Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι για τη νίκη και να για να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ