ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καθάρισε" με Σάτο

"Καθάρισε" με Σάτο
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 73-68 την Παρτίζαν στον μικρό τελικό του τουρνουά "Αλεξάντερ Γκομέλσκι" με τον Σάτο να πετυχαίνει τρία τρίποντα στο τέλος και τον Ίαν Βουγιούκα να κλέβει την παράσταση

Ο Παναθηναϊκός έδειξε σίγουρα καλύτερο πρόσωπο στο μικρό τελικό του τουρνουά "Αλεξάντερ Γκομέλσκι" κερδίζοντας με 73-68, αλλά ακόμα... χρειάζεται αρκετή δουλειά και αυτό φάνηκε από τις μεταπτώσεις που είχε.

Οι πράσινοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Ίαν Βουγιούκα που έπαιξε τόσο για τον Μπατίστ που αγωνίστηκε μόνο για λίγο στο τρίτο δεκάλεπτο όσο και τον Άλεξ Μάριτς που φορτώθηκε από νωρίς για φάουλ.

Ο Βουγιούκας έπαιξε καλά το πικ εν ρολ, πήρε την μπάλα κοντά στο καλάθι και σκόραρε με καλά ποσοστά (5/7 δίποντα) ενώ φόρτωσε και τους ψηλούς της Παρτίζαν με φάουλ. Συνολικά είχε 18 πόντους και ήταν πρώτος σκόρερ με τον Ρομέιν Σάτο να ακολουθεί...

Στο τέλος, την παράσταση πάντως έκλεψε ο Αφρικανός που είχε 3/3 τρίποντα κόντρα στην άμυνα ζώνης της Παρτίζαν και συνολικά με 17 πόντους και 5/7 σουτ πίσω από τα 6,75μ. έδειξε ότι βρίσκει τα πατήματα του.

Ο Παναθηναϊκός πάντως χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα, έχει περίπου δύο εβδομάδες να βελτιώσει κάποια πράγματα, όπως τις περιστροφές του στην άμυνα αλλά και την βελτίωση των παιχνιδιών με πικ εν ρολ στην κορυφή, που πέρυσι λόγω Σπανούλη και Πέκοβιτς ήταν το δυνατό του σημείο.

Δεκάλεπτα: 17-12, 36-30, 55-58, 73-68
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς 8, Περπέρογλου 4, Μπατίστ 4, Φώτσης 5 (1), Σάτο 17 (5), Νίκολας 2, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 1, Βουγιούκας 18, Καλάθης 5 (1), Καϊμακόγλου 5 (1)
Παρτίζαν (Γιοβάνοβιτς): Κέτσμαν 5, Κλόμπουτσαρ 4, Μιλοσάβλιεβιτς 8, Λούσιτς 9, Κάτιτς 18, Ντζαβάι 5, Λέσιτς 8, Μπέσοβιτς, Μίτροβιτς 1, Μπόζιτς 3, Βέσελι 7, Ντέκιτς

Τα πλήρη στατιστικά του παιχνιδιού μπορείτε να τα δείτε εδώ με την σημείωση ότι το Νούμερο 16 του Παναθηναϊκού είναι ο Βουγιούκας και όχι ο Σερμαντίνι!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ