ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λάσμε: "Πόσους τίτλους είπαμε ότι έχουμε;"

Λάσμε: "Πόσους τίτλους είπαμε ότι έχουμε;"
INTIME SPORTS

Εξαιρετικά αφιερωμένο στον κόσμο το Κύπελλο από τον Στεφάν Λάσμε ο οποίος τόνισε στο Sport24.gr ότι ο Παναθηναϊκός χρωστάει πολλούς από τους τίτλους στους φιλάθλους του

Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού επικρατούσε πανικός από πανηγυρισμούς, κάμερες και δημοσιογράφους.

Ένας Θεός ξέρει πως τελικά έμεινε κάπου σε μία γωνία μόνος του ο Στεφάν Λάσμε και καταφέραμε να του μιλήσουμε για ένα τρίλεπτο, πριν αρχίσουν να τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του για τις καθιερωμένες φωτογραφίες...

"Ξεκινήσαμε το παιχνίδι όντας πολύ αργοί. Δεν είχαμε καλές επιστροφές. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι έπρεπε να το διορθώσουμε αυτό. Ότι απλά έπρεπε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και ότι οφείλαμε να βγάλουμε τη σκληρή δουλειά που είχαμε κάνει μέσα στο παρκέ", υποστήριξε ο Λάσμε και συνέχισε για να μας λύσει την απορία τι τελικά ειπώθηκε στο ημίχρονο και ο Παναθηναϊκός μπήκε αφηνιασμένος στο παρκέ:

"Είπαμε ότι έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι σοβαρά και ότι έπρεπε επιτέλους να παίξουμε και λίγη άμυνα. Δεν είχαμε παρά να συγκεντρωθούμε στα αμυντικά μας καθήκοντα για να καθαρίσουμε το παιχνίδι και να παίξουμε σκληρά για να τους νικήσουμε".

Από τη στιγμή λοιπόν που μας εξήγησε τι άλλαξε ο Παναθηναϊκός και παρουσιάστηκε τόσο καταιγιστικός στην επανάληψη, μοιραία η κουβέντα πήγε και στην εξαιρετική άμυνα των "πράσινων".

"Πάντα τα τρίποντα μας δίνουν ενέργεια και ψυχολογία στο παιχνίδι μας. Απλά εμείς ξέραμε ότι η άμυνα θα μας έδινε το Κύπελλο. Ξέρουμε ότι όταν παίζουμε καλά στην άμυνα, τρέχουμε και ανοίγουμε τον ρυθμό μας, έχουμε καλούς σουτέρ που μπορούν να βάλουν τα μεγάλα καλάθια και μπορούμε να νικήσουμε άνετα κι εύκολα", σχολίασε ο Στεφάν Λάσμε.

"Χαρακτηριστικό της μεγάλης ομάδας να μην σταματάει"

Του θυμίσαμε ότι ο Παναθηναϊκός συνέχισε να παίζει στο ίδιο τέμπο ακόμα κι όταν όλα είχαν κριθεί για να έρθει η πληρωμένη του απάντηση ότι οι μεγάλες ομάδες δεν σταματάνε ποτέ αν δεν ακούσουν την κόρνα της λήξης.

"Το χαρακτηριστικό μιας μεγάλης ομάδας είναι να μην σταματάει ποτέ. Να συνεχίζει και να συνεχίζει... Να υποστηρίζουμε το παιχνίδι μας και να παίζουμε με τον δικό μας τρόπο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό θέλουμε", κατέληξε.

Κι ενώ είχαν ήδη αρχίσει να τον φωνάζουν καθώς ήταν ο μοναδικός που έλειπε από τις καθιερωμένες φωτογραφίες του, τον ρωτήσαμε που αφιερώνει το Κύπελλο. Είχαμε ξεχάσει τη λατρεία του για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και περιμέναμε να ακούσουμε στην οικογένεια του... Όχι, όμως ο Γκαμπονέζος δεν ξέχασε τον κόσμο που βοηθάει την ομάδα όπου κι αν παίζει.

"Σε ποιον άλλο;", αναρωτήθηκε φωναχτά και συμπλήρωσε: "Στον κόσμο! Κάνουν τα πάντα για εμάς. Θα ήθελα να τους αφιερώσω αυτόν, κι άλλον έναν κι άλλον έναν. Πόσους τίτλους είπαμε ότι έχουμε; 52;"

Όχι, 55 τον διορθώνουμε και φεύγοντας μας λέει: "Όλους τους τίτλους για τον κόσμο τους παίρνουμε κι από αυτόν αντλούμε δύναμη για να τα καταφέρουμε. Του χρωστάμε πολλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ