ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μειώθηκε η ποινή

Μειώθηκε η ποινή
INTIME SPORTS

Η ποινή του Παναθηναϊκού για όσα έγιναν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μειώθηκε από δύο αγωνιστικές σε μία.

Ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τη διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και την ρίψη φωτοβολίδων.

Ωστόσο, η ΚΑΕ κατέφυγε στο ΑΣΕΑΔ και η ποινή του μειώθηκε κατά μία αγωνιστική, ενώ μειώθηκε και το χρηματικό πρόστιμο ύψους 13.900 ευρώ το οποίο είχε επιβληθεί στην ομάδα.

Έτσι, λοιπόν, οι "πράσινοι" θα φιλοξενήσουν τον Ηλυσιακό το ερχόμενο Σάββατο χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η απόφαση του ΑΣΕΑΔ:

"Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αριθμ. 15/26-1-11 απόφασή του, απορρίπτει την προσφυγή όσον αφορά την ποινή επίπληξης και τα χρηματικά πρόστιμα 1.500 και 1.400 ευρώ. Δέχεται εν μέρει την προσφυγή κατά τα λοιπά την προσφυγή. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 7/14-1-2011 απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ.

Επιβάλλει στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. για την παράβαση της διάταξης του άρθρου 24 παρ. γ΄ του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, την πειθαρχική ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική ημέρα με γηπεδούχο την άνω ΚΑΕ και χρηματικό πρόστιμο επτά χιλιάδες επτακόσια (7.700) ευρώ. Διατάσσει την επιστροφή παραβόλου στην προσφεύγουσα)".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ