ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να βρει ρυθμό

Ο Παναθηναϊκός θέλει να βρει ρυθμό
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα και στο ΟΑΚΑ, για να υποδεχθεί την Κηφισιά (16/2, 19.15, ΔΤ), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στη Basket League ΟΠΑΠ. Τι δηλώνουν οι πρωταγωνιστές.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα και στο ΟΑΚΑ, για να δώσει ενώπιον του κοινού του το πρώτο παιχνίδι μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος. Στο μεσοδιάστημα βέβαια, πήγε στη Μάλαγα όπου δεν κατάφερε να κάνει δουλειά. Αναγκάζεται ωστόσο, να κοιτάξει μπροστά και συγκεκριμένα την Κηφισιά (19.15, ΔΤ).

" Επιστρέφουμε από μια ήττα και ένα δύσκολο ταξίδι, αλλά αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι να στρέψουμε όλη μας την προσοχή στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας" δήλωσε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για να προσθέσει " η Κηφισιά είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με τον πρώτο γύρο, παίζει διαφορετικά, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και διανύει μια πολύ καλή αγωνιστικά περίοδο. Ο στόχος είναι όπως πάντα η νίκη μέσα από μια καλή εμφάνιση, θέλουμε να βρούμε το ρυθμό μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Ο εκ των συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας είπε πως " αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που προέρχεται από ένα σερί καλών εμφανίσεων, έχοντας σημειώσει σημαντικές νίκες. Έχει βρει πολύ καλή χημεία, ο Κακιούζης που έχει προστεθεί τους έχει βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του. Διαθέτει πολύ καλούς αθλητικούς ξένους και με τη βοήθεια των Ελλήνων, δημιουργούν ένα πολύ καλό σύνολο".

Αυτό που θέλει να κάνει ο ΠΑΟ, σε μια ιδιαίτερη μέρα, είναι " να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να επιστρέψουμε στις νίκες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ