ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Η καλή δουλειά από τις προπονήσεις φαίνεται"

Ομπράντοβιτς: "Η καλή δουλειά από τις προπονήσεις φαίνεται"
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για καλή δουλειά στις προπονήσεις που φαίνεται και στο γήπεδο, ενώ ο Ματέο Τσους δήλωσε... ευχαριστημένος.

Μετά από μία τόσο επιβλητική εμφάνιση, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος.

Και αυτό τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκε στην καλή δουλειά που γίνεται στην Βαρκελώνη και βοηθάει τον Παναθηναϊκό και στους αγώνες.

Αναλυτικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι: " Θα το ξαναπώ... Μετά από μία καλή προπόνηση έχουμε πάντα καλό παιχνίδι. Αυτό είναι το κλειδί. Ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε κόντρα στην Μάλαγα, γνωρίζοντας τι θα κάνει τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Πήγαμε πολύ καλά και αμυντικά αλλά και επιθετικά, απέναντι σε ότι άμυνα και αν παίζανε. Η αλήθεια είναι ότι έπαιξαν με τρεις σημαντικές απουσίες, τον Μακ Ιντάιρ, τον Τρίπκοβιτς και τον Άρτισμπαλντ και σίγουρα με αυτούς τους τρεις παίκτες θα είναι μία διαφορετική ομάδα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και στους φιλάθλους που δημιούργησαν μία πολύ καλή ατμόσφαιρα"

Από την μεριά του ο Ματέο Τσους είπε: "Γνωρίζαμε την δυσκολία του παιχνιδιού και ξέραμε ότι είχαμε σημαντικά προβλήματα. Αλλά δεδομένης της υπεροχής που έχει ο Παναθηναϊκός και της δυναμικότητας των δύο ομάδων, η Μάλαγα έπαιξε καλά.

Δείξαμε τον χαρακτήρα. Σίγουρα όχι όσο θα θέλαμε. Είναι σίγουρο ότι ξεκινήσαμε υποτονικά και με τα φάουλ που κάναμε και με αυτά που δεν μας δόθηκαν μειώθηκε η δυναμικότητα μας στον αγώνα.

Δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο ίδιο μοτίβο για να παίξουμε όπως έχουμε τις δυνατότητες να το κάνουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ